mononatriumglutamat effekter

Mononatriumglutamat , bedre kendt som MSG , er en meget anvendt fødevaretilsætningsstoffet, der har modtaget et dårligt ry . Menuer for kinesiske restauranter stolt state "Nej MSG "på deres covers, men ikke mange mennesker er klar på , hvorfor dette kan være vigtigt , hvilke virkninger MSG er , og om det er usikkert

Hvad er MSG ?


MSG har været anvendt i årtier til at forbedre smagen af mad . FDA generelt anerkender MSG som sikkert . Ud over i kinesisk mad , kan du finde MSG i emballeret kød , mad blander og tilberedte fødevarer . Det er den vigtigste ingrediens i Accent smagsforstærker .

MSG Sikkerhed


På grund af bekymring for MSG og dens virkninger , bestilt FDA en uafhængig undersøgelse i 1995 . Forskerne fandt ingen tegn på lang sigt bivirkninger fra normalt indtages mængder af MSG . På det tidspunkt bekræftede FDA sikkerhed MSG .

MSG Symptom Kompleks


FDA Undersøgelsen bekræftede en gruppe af kortsigtede bivirkninger , der er kendt som MSG Symptom Complex. Disse reaktioner forekommer ikke i alle heller ikke alle mennesker oplever de samme bivirkninger .

MSG Effects


Bivirkninger er midlertidige og ikke kræver behandling . Den mest almindelige bivirkning af MSG er en hovedpine , men nogle mennesker oplever facial tryk eller trykken , svedtendens , rødmen , brystsmerter , kvalme , hjertebanken , søvnighed, følelsesløshed eller prikkende fornemmelse , kortåndethed hos astmatikere eller brændende fornemmelser i ryggen af hals , underarme og brystkassen .

Forebyggelse /Solution

Undgå MSG er den eneste måde at undgå disse symptomer . FDA har gjort det lettere at styre uden om produkter, der indeholder MSG ved at kræve , at fødevarer, der indeholder MSG skal angive det på deres ingredienser etiketter og at restauranter skal oplyse MSG brug på dets menuer . Hidtil har ingen undersøgelser blevet offentliggjort , at tilbagevise FDA 's sikkerhed rating for MSG .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.