på , hvad alder er det tetanus gives vaccinen ?

Den tetanusvaccine er den mest anbefalede vaccinationsprogram vaccine , der beskytter en fra stivkrampe sygdommen . Disse vacciner er i den tidlige barndom , under graviditet , midaldrende og efter en skade

Typer


DTaP eller DT stivkrampe vacciner gives til børn . TD eller TDaP er en stivkrampe booster teenagere og voksne får for at beskytte deres helbred .

Tidsramme


Den DTaP eller DT stivkrampe vaccinen gives til et barn på to måneder , derefter fire måneder, seks måneder og når barnet er 1 1 /2 . Det efterfølges af en booster skud i alderen mellem 4 og 6 . TD eller TDaP vaccinen gives i en alder af 11 til 12 , efterfulgt af en vaccine hvert 10 år for at holde personen helt immuniseres .

Behandling


Yderligere boostere af tetanus vaccine kan gives til personer, der har en ulykke eller skade , hvor huden er brudt , så snavs eller rust at komme ind i kroppen .

Advarsel


En gravid kvinde , der ikke har været immuniseret mod stivkrampe for mere end 10 år skal tage to doser Stivkrampe Toxoid eller Td på fire-ugers intervaller og to uger før levering .

Problem Forebyggelse

Børn , der er syge bør ikke vaccineres . Børn , der har haft en allergisk reaktion over for DiTeKiPol vaccinationer bør have DT vaccinen i stedet . Sidstnævnte omfatter ikke beskyttelse mod pertussis ( kighoste ) .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.