rygning og sikkerhed

Cigaretter forårsage en række brand dødsfald hvert år . Hvis rygere ikke håndtere deres cigaretter ordentligt , eller hvis de tillader deres børn at få adgang til kampe , er der en stor risiko for et hjem brand . Hvis du ryger , skal du sørge for at tage et par enkle trin til at undgå denne livstruende fare . Du kan også købe brandsikre cigaretter for at mindske risikoen for en farlig situation

Rygning og Brand Dødsfald


Ifølge den amerikanske Fire Administration ( USFA ) , mere end 1. 000 dør hvert år af brande , der startede fra rygning eller ryge-relaterede materialer . Disse brande kan forebygges , hvis de korrekte forholdsregler . Den USFA påpeger , at det ikke kun er rygeren , der er i fare . One -i-fire af de dræbte i ryge-relaterede brande var ikke-rygere . En tredjedel var børn af rygere , og kvart var venner eller naboer rygeren .

Forebyggelse


Hvis du ryger eller bor sammen med en ryger , der er et par nøgler til at forebygge brande i dit hjem . Det USFA siger , at den enkleste skridt du kan tage , er at ryge udendørs . Hvis du ikke er i stand til at gøre det uden at ryge , skal du sørge for at bruge robuste askebægre og dobbelt-tjekke cigaretskod , der skal sikre, at det er slukket , når du kun påbegyndt den ud .

Andre forholdsregler


Det USFA påpeger , at rygning i sengen er en høj-risiko proposition . Din seng kan have brændbare materialer som plader og puder , som kan bryde i brand , hvis du forlader din cigaret uden opsyn . Den USFA også advarer om, at rygere, der har drukket , eller som har taget medicin , der gør dem sløve , bør være særligt på vagt . Sørg for, at cigaret er ude før du forlader det .

Børn og kampe


De farer , der kommer fra rygning er ikke kun på grund af cigaret . Tændstikker eller en lighter der er brug for antænde din cigaret . Hvis disse falder i de forkerte hænder , en potentielt livstruende brand kan begynde . Ifølge National Fire Protection Association ( NFPA ) , så 2006 14. 500 brande , der var forårsaget af børn, der leger med kampe eller brand . Disse brande forårsaget 130 dødsfald . Hvis du ryger , være sikker på at dine børn kender farerne ved at spille med tændstikker , og at de ikke kan få adgang til dine antændelseskilde .

Fire-Safe Cigaretter

Det USFA anbefaler , at du kun køber brand-safe cigaretter , hvis du ryger . Hvis du har en ulykke , er disse cigaretter rullet med stribede papir, vil få ilden til at selvslukkende hvis cigaretten er uden opsyn i for lang tid . Selv om disse cigaretter ikke er 100 % sikker , de gør mindske risikoen for, at en brand vil antænde .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.