skader forårsaget af kunstgræs

Original kunstgræs


Kunstgræs , første gang brugt i 1960'erne som en måde at reducere vedligeholdelse boldbaner , har ofte fået skylden for øget skader til atleter . AstroTurf , en tidlig kunstig overflade fremstillet af nylon , blev bevist i en undersøgelse fra 1992 af John Powell ved University of Iowa til at forårsage NFL spillere til at lide mere alvorlige knæskader end spillere konkurrerer på naturligt græs . Andre klager omfattede ømme muskler , hjernerystelse , forstuvet ankler , tørv forbrændinger , og " græstørv tå ", som er smerter i storetåen forårsaget af jamming mod grønsværen.

Fremme af kunstgræs


Et centralt avancement til fremstilling af kunstgræs har været brugen af " infill " , som anvendes i den populære nyere overfladen Fieldturf . Infill består af bittesmå pellets af gummi eller siliciumdioxid , som kan blandes med sand og udfylder de mellemrum i græstørv , der optræder som snavs kan på en rigtig græs boldbane, og tillader mere at give og fleksibilitet . Moderne felter også bedre simulere virkelige græsstrå , og justeres baseret på behovet for spillerne og sporten som felt anvendes . Spillere rapport bedre " spilbarhed ", men kontrovers stadig over , hvor godt selv moderne græstørv beskytter spillere fra skade . Generelle bekymringer om kunstgræs , endnu nyere boldbaner , herunder spørgsmål om, i spidsen , og om de kræftfremkaldende egenskaber infill . Øget varme kan skabe problemer for spillere i varmt vejr , fordi temperaturen på kunstgræs kan være over 15 grader varmere end temperaturen på virkelige græs . Infektion af nedskæringer og forbrændinger kan også sætte spillere i fare , da græs ikke har de samme anti-mikrobielle egenskaber som ægte græs .

Turf skader


Forskere identificere to centrale årsager til skader som følge af kunstgræs : den " friktion " og " restitutionskoefficienten . " Friktionen spørgsmål vedrører , hvor svært det er for en spiller at flytte , når han kommer i kontakt med græstørv . Fødder føles som om de sidder fast på græs , og højere ACL ( forreste korsbånd ) skader i knæet kan forekomme . Græsset 's tilbagelevering vedrører hvor godt en overflade kan absorbere stød . Kunstgræs kan absorbere stød bedre end for eksempel en plade af beton , men ikke så godt som rigtige græs , sætte spillere i fare efter hård landing . Undersøgelser til at måle risikoen for hovedskader på forskellige spille overflader givet resultater , som gavner både græs og tørv . Da Dr. Roseanne Naunheim på Washington University School of Medicine gennemførte tests sammenligner kunstige overflader AstroTurf og Fieldturf på forskellige niveauer af polstring med reelle græs , de frosne virkelige græsmark var den mest farlige for hovedskader . Fieldturf var ikke en klar vinder , enten; som infill af Fieldturf blev mere komprimeret , det mistede sin kant over ældre AstroTurf det var passende polstret .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.