test for asbest

Asbest er et kræftfremkaldende mineral , der forekommer naturligt som lange, tynde fibre . Før det var kendt for at være skadelige , blev det brugt til at lave mange forskellige industri og husholdninger isoleringsmaterialer på grund af sin brandsikkerhed og isolerende egenskaber . Som et resultat , der stadig mange bygninger indeholder asbest , som kan udgøre en sundhedsrisiko . Mistænkte materiale kan udtages prøver og testes i et laboratorium for at afgøre, om den struktur udgør en sundhedsmæssig risiko

Gamle vsNye strukturer


Farerne ved asbest er blevet bredt anerkendt siden 1970'erne , og så bygninger opført efter dette tidspunkt bør ikke indeholde asbest . Men , når de overvejer køb af en ældre struktur , bør en asbest test altid udføres . I nogle regioner er asbest teste obligatorisk for leverandører , og aktuelle registreringer er tilgængelige for folk , der overvejer at købe en eksisterende bygning . Asbest test bør endvidere være udført før renovering en ældre struktur , som de eksisterende asbest kan blive udsat for under ombygning værker .

Professional Test


Asbest fagfolk er uddannet til at identificere , prøve og håndtere asbest materiale lovligt og sikkert . Fagfolk kan foretage kontrolundersøgelser , fjerne og prøver af mistænkte materiale , og rådgive hvilke yderligere foranstaltninger kan være nødvendig . Hvis materialet ikke er udsat og forbliver i god stand , bør det ikke blive forstyrret , da dette kan skabe en unødvendig sundhedsrisiko . Hvis fjernelse af asbest er påkrævet , bør fagfolk uddannet i fjernelsen af asbest søges adskilt fra dem, der gør det testning , for at forhindre en interessekonflikt .

DIY Tests


Professionel hjælp anbefales altid , dog DIY test kits er tilgængelige fra lokale asbest sikkerhedsmyndigheder. De indeholder prøve indsamlere , som anvendes til at tage en lille mængde af den mistænkte stof , som derefter sendes til en prøvningslaboratorium at identificere materialet . Resultaterne kan normalt opnås inden for uger. Hvis der er asbest , skal professionel hjælp søges .

Hvis der er asbest


Hvis en test bekræfter tilstedeværelsen af asbest , specialuddannede entreprenører skal anvendes til at fjerne asbesten . Licensed entreprenører er bekendt med procedurerne for behandling af asbest , og de kan sikre , at asbest sikkert fjernes og bortskaffes . Dette kan være en tidskrævende og dyr proces , men der er juridiske og miljømæssige ansvar for at beskytte sundheden for dig selv og andre, der kan bruge bygningen .

Overvejelser

Asbest er et meget farligt stof, som kan være farlige for Deres helbred, hvis fibrene er inhaleret . Forsøg aldrig at fjerne asbest selv , og det er bydende nødvendigt, at enhver mistænkt asbest blive behandlet af godkendte fagfolk . Hvis foretage DIY test , bør der udvises forsigtighed , når behandling af mistænkeligt materiale , og værnemidler såsom handsker og respiratoriske masker er af afgørende betydning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.