ulykker forårsaget af rygning cigaretter

Selvom megen opmærksomhed fokuserer på de kendte sundhedsmæssige risici ved rygning , cigaret brug er også ansvarlig for en række af ulykker hvert år . Fire er en af de større uheld tilskrives uretmæssigt deltog cigaretter . Disse brande koste menneskeliv og har forårsaget materielle skader i de millioner af dollars , samt miljømæssige skader på skovene . Cigaret brug er også en medvirkende årsag til mange bil-uheld

Cigaretter


En cigaret består af tørrede , saltede og finthakkede tobaksblade . Med andre kemikalier tilsat , er den resulterende blandingen rulles ind i et papir wrapper . Papiret er designet til at styre den hastighed, hvormed cigaretten brænder . Kemikalier i papiret sikre cigaret fortsætter med at brænde og ikke slukkes på egen hånd. Temperaturen i en cigaret , mens der ikke ryges kører 1112 grader Fahrenheit i centrum --- og 752 grader Fahrenheit på siderne af cigaretten .

Cigaretter og Human Life


A 2000 undersøgelse fra University of California Davis rapporterede , at cirka 100. 000 brande hvert år i USA var ryge-relaterede og ca 30 procent af dødsfald om året skyldes rygning-relaterede brande . I 2004 rapporterede National Fire Protection Association ( NFPA ), at dødsfald ved brand forbundet med rygning aktiviteter steg med 19 procent i 1999 fra tidligere år . Kontoret for California State Fire Marshal rapporterede også , at fra 1992 til 2002 cigaret-forårsaget brande dræbt over 97 civile .

Cigaretter og materielle skader


På grund af den brændende karakter af en cigaret , en af de mest almindelige cigaret-tilhørende ejendom-tab ulykker er ild . Ødelæggelse af ejendom fra brande forårsaget af cigaretter kører i de millioner af dollars årligt . En samlet rapport i 2007 indsendt af personskader Research Center ved Medical College of Wisconsin fastsatte tab overslag for 2001 til 2005 for staterne Illinois , Indiana , Michigan , Minnesota , Ohio og Wisconsin . Ejendom tab for disse lande var mere end 139 millioner dollars .

Cigaretter og Automobile Ulykker


Uopmærksomhed under kørsel er en vigtig bidragyder til bil ulykker . Ryge-relaterede opgaver betragtes i kategorien af førerens uopmærksomhed som anført i en 2006 rapport fra National Highway Traffic Safety Administration titlen " The Impact of Driver Uopmærksomhed på Near-Crash/Crash Risk . " Chauffører , der er beskæftiget med opgaver uden forbindelse med kørslen , såsom rækker ud efter en cigaret , belysning eller slukke cigaretten og rygning under kørslen , forøger risikoen for en ulykke med to til tre gange normal kørsel .

Cigaretter og skovbrande

Tankeløs cigaret brug er ofte årsag til skovbrande ulykker . I 2007 ødelagde en brand i Kula Forest Reserve tæt til 2. 300 tønder land , brændende i syv dage. branden var spores tilbage til et cigaretskod , som var blevet uretmæssigt bortskaffes. I 202C en kasseret cigaret antændte en løbeild i Texas , brændende over 400 acres . I 2002 i Lake Tahoe , Californien , en cigaret kastet fra en kabine på den gondol , der bærer ryttere til toppen af bjerget , begyndte en brand , der brændte 672 hektar skov .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.