vildmark grid søge tips til en savnet person

Forsvundne personer er i nyhederne hver dag . Camping eller ferie i et vildnis Området byder på nogle utrolige fordele for vandrere og naturelskere . Desværre , i terræn som dette , er det nemt at miste din fornemmelse af retning og ender tabt . National Park Travelers Guide , at mellem 1992 og 2007 , lancerede Park Service 65. 439 eftersøgnings-og redningsopgaver . Af den enkeltes inddrives , var der 2. 659 dræbte og 24. 288 syge eller tilskadekomne . Hvis du finder dig selv en del af en gruppe søge efter en person mistede i ørkenen , sin gode at have en plan og en forståelse af nettet søgemetoder .

Sandsynlighed Distribution Kort


En sandsynlighedsfordeling kort definerer de mest sandsynlige områder forsvundne person kan være placeret . Faktorer , der er involveret i udformningen af kortet omfatter terræn, vejrforhold , profil på den person , der mangler og subjektive vurderinger af eksperter på området eller område . Konceptet er at markere områder med høj sandsynlighed for den oprindelige søgninger og derefter gå videre til områder med en mindre betegnelse . Denne form for kontrol procedure fordele den samlede søgningen ved at øge muligheden for at finde den person hurtigt .

Definitioner


Der er nogle vigtige begreber at være opmærksom på , når de foretager eller planlægger et gitter søgning . "Punkt sidst set " ( PLS ) er præcis, hvad det lyder som . Det er den holdning , at en faktisk person sidst så mangler enkelte . " Sidste kendte position " ( LKP ) refererer til et område , hvor et objekt eller tegn på den person blev fundet . Et eksempel på dette kunne være en sko print på en sti , der er identificeret som tilhørende den forsvundne person . " Søg område " er den del af kortet er tildelt din gruppe . Det er vigtigt at kende grænserne for din søgning område , så det ikke forstyrrer eller sinke andre grupper .

Grid Søgninger


Den SAR ( Search and Rescue Uddannet Teams ) hævder, at nettet søgninger er sidste udvej for manglende personer . Årsagen til dette er på grund af mængden af arbejdskraft er nødvendige for at gennemføre denne type søgning i et område . Begrebet nettet søgninger kræver et stort antal mennesker , linet op i en lige række . Søgningerne fremskridt langsomt og metodisk med hver person, der står en lige afstand afstand fra hinanden . En vigtig nøgle til nettet søgninger er ikke at tage den vej med mindst modstand. Alle steder skal involveres såsom tornede eller klippefyldte områder .

Grid søgninger er yderst effektive i at opdage små ledetråde med hensyn til forsvundne person rejse . Elementer forbigås i en bredere søgning findes ved at gennemføre en grundig gitter søgning . Eksempler kan være revet tøj , faldt smykker , eller udstyr . Ofte , opdagelser foretaget i løbet af et gitter søgning vil føre til en placering eller punkt en retning for det næste søgning .

Nogle af de centrale spørgsmål, at være opmærksom på for nettet søgning . Vær realistisk omkring dine chancer for at finde en savnet person, der bruger denne søgemetode . Ifølge SAR , sjældent det sker . Det betyder ikke, gitter søgninger er ikke effektive på andre måder , men et par bredere velplaceret indledende søgninger er mere hjælpsomme , hvilket efterlader et gitter søgning som en sidste alternativ . Hastighed og afstand af et gitter søgning direkte vedrører antallet af personer til rådighed . En langsom hastighed med velplacerede søgende er mere sandsynligt at finde en værdifuld ledetråd .

Ting at overveje


Enhver søgen efter en forsvunden person bør omfatte de eksperter , hvis den pågældende person har været væk i lang tid eller er i et område med høj risiko eller fare . Forsøg ikke at søge disse områder alene . Folk mangler i ørkenen er i fare og har brug for bedst uddannede folk til at hjælpe med at finde dem .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.