virkningen af genbrug af vand

Naturen har været genbrug siden begyndelsen af tid og fortsætter med at genbruge vand i dag . Genbrug af vand med teknologien er en forholdsvis ny opfindelse , der reducerer nogle af de virkninger, mennesker har på økosystemet . Vandindvindings kan give en bæredygtig kilde til vand , som ikke forstyrrer de lokale miljøer . Det kan endda forbedre den offentlige sundhed og fødevareforsyning

Identifikation


Genbrug af vand kan betyde en af to ting : . genvinde vandet gennem behandling , simpelthen eller genbruge vandet . Mest genvundne vand kommer fra kloaksystemer og skal filtreres på et separat websted . Genbrug af vand kan forekomme de fleste steder , især når de anvendes til industriel køling . I begge tilfælde er genbrugt og genvundet vand ikke er egnet til konsum, medmindre ekstra filtrering finder sted i henhold til Miljøstyrelsen .

kilde til vand


Genbrug af vand er en stor kilde til vand for ikke-drikkevand behov af et fællesskab . Mange lokalsamfund får deres vand fra underjordiske bassiner kaldet " grundvandsmagasiner "og /eller fra vandløb , som kan køre lav på grund af den ressource krav det moderne samfund .

Miljø


Genbrug af vand har sammensætningen virke som en selvstændig indeholdende vand kilde i stedet for at skulle bruge vand fra følsomme økosystemer , ifølge EPA . Planter og dyreliv har brug for en stabil kilde til vand , ligesom mennesker . Genanvendelse af vand kan også forbedre kvaliteten af vandet i økosystemer . I stedet for dumping af affald i et vandløb , kan det være filtreret og returneres uden giftstoffer , der skader dyr og planter .

Sundhed


Forebyggelse udledning af spildevand til vand- ressourcer ikke blot forbedrer sundheden af miljøet og dets forskelligartede økosystem Det kan endda forbedre forsyningen med levnedsmidler, rapporterer EPA . Spildevand indeholder ofte mineraler , som kvælstof , at landbruget kan bruge til gødning . Filtrering forhindrer stoffer som kvælstof ind i drikkevandsforsyning og reducere behovet for produktion af handelsgødning

Misforståelser og potentielle

Mennesket opfandt ikke genbrug af vand . det har været en del af miljøet livscyklus siden I begyndelsen af tid , ifølge EPA . Planter og dyr bruger vand, som derefter fordamper eller udskilles fra kroppen i miljøet . Derefter bliver filtreret gennem jorden og vendte tilbage til jorden .

Nuværende genbrug af vand normalt kun findes for ikke-forbrug lignende kunstvanding . Selv om den oprindelige pris for et retursystem i dag er ret høj, skal en voksende befolknings behov for vand gøre genvinding en væsentlig del af fremtidens samfund.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.