virkningerne af atomare stråling

Atomic stråling forårsager nedfald og andre destruktive virkninger , breder skaden på steder langt væk fra det sted, hvor nukleare detonationen ; potentielt negative virkninger vil fortsætte i lang tid

Du skal bruge:
viljestyrke
<. /h4 >

Radioaktiv forurening


Det vigtigste effekt af atomare stråling er oprettelsen af store mængder radioaktivt materiale med halveringstider ( perioder i hvilke stoffer der er aktivt radioaktive ) fra time til århundreder .

ozonlaget Skade


Atomic stråling producerer store mængder af kvælstofoxid ( næsten 5000 tons nitrogenoxid per megaton ) fra de atmosfæriske kvælstof og ilt, nå op til ozonlaget , betydeligt nedbryder det .

Nuclear Winter


Nuklear vinter er et fænomen , der opstår , når efter flere sprængninger , enorme mængder af snavs og partikler spredes i atmosfæren , og disse rester blok betydelige mængder af sollys i at nå overfladen , hvilket fører til en enorm fald i temperaturer i måneder og endda år

øjenskader


Flash blindhed er den mest almindelige øjenskader forårsaget af atomare stråling . Det sker, når nethinden i øjet er beskadiget af den intense lysstyrke og termisk flashen eksplosion .

Radiation Skade

Atomic stråling skader mennesker på en kromosomal niveau , forstyrre de trådløse kemien i organismen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.