American Heart Association defibrillering retningslinjer

Automatiske eksterne defibrillatorer er blevet mere og mere almindelige i travle offentlige steder . De giver en livreddende stød til en person , der har en farlig arytmi ( uregelmæssig hjerterytme ) , eller en person, hvis hjerte er stoppet . American Heart Association støtter disse enheder , og tilbyder anbefalinger og uddannelse for at sikre , at de anvendes sikkert og effektivt

redningsmandskab


Det American Heart Association anbefaler, at alle redningsmandskab være uddannet til at bruge automatiske eksterne defibrillatorer . Dette omfatter alle første respondenter , uanset om de arbejder på et hospital .

Ledighed til udrykningskøretøjer


Selv om hjertestartere er blevet hverdagskost i offentlige bygninger , American Heart Association anbefaler, at alle reddere har umiddelbar adgang til enten en AED eller en traditionel defibrillator , forudsat at mandskabet er blevet uddannet til defibrillering . AHA opfordrer alle ambulancer og andre nødsituationer transportkøretøjer til at have en defibrillator .

offentlige steder


Det American Heart Association anbefaler automatiske eksterne defibrillatorer i ethvert sted, hvor der er et stort antal mennesker . Dette omfatter lufthavne , stadioner , store kontorer og industribygninger , offentlige bygninger og store fitness -centre , for eksempel .

Uddannelse


Mange antiepileptika have nem at følge instrukser for nødsituationer , men American Heart Association tilbyder også en fire timers kursus kaldet Heartsaver AED . Kurset er designet til ikke-medicinske redningsfolk og første respondenter .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.