CPR -metoder

Genoplivningsudstyr ( CPR ) er en livreddende nødhjælp teknik , der kombinerer rednings vejrtrækning og brystet komprimeringer at hjælpe en person menes at være i hjertestop . I hjertestop , der cirkulerer i hjertet stopper , og blod standser gennem kroppen . Det er ofte forårsaget af ventrikelflimren ( VF ) , en tilstand, hvor hjertet palpitates uden en regelmæssig rytme . I begge tilfælde , CPR styrker blodet gennem hjertet og hjernen som et middel til at udvide personens liv indtil paramedicinere ankommer .

CPR om Voksne


Hvis du støder på en voksen , der kan have lidt et hjertestop , så ring til beredskab ( 911 ) og se efter bevægelse eller vejrtrækning . Trykke på og ryst den person, skulder at prøve at få et svar.

Hvis personen er bevidstløs , har ingen puls og ikke bevæger sig eller trække vejret , så CPR er nødvendig . Læg personen fladt på en hård , jævn overflade og knæler ved siden af dem .

For voksne , sted begge hænder på midten af brystbenet og bruge vægten af din krop til at komprimere deres bryst . Udfør cykler af 30 kompressioner-komprimere omkring 1 til 2 inches , lade brystet tilbage til sin neutral position mellem komprimeringer-. og to redning indåndinger

At give redde åndedrag , skal du først åbne deres luftveje . Placer din håndflade på personens pande og hælde deres hoved tilbage . Derefter forlod deres hage lidt . Hver redning ånde skal vare omkring en anden og gøre den person bryst stige lidt .

Du bør sigte efter en gennemsnitlig rate på omkring 100 kompressioner per minut , beskrevet af American Heart Association som " presser hårdt , presser hurtigt . " Tælle højt er nyttig til at holde styr på dine tælle og vedligeholdelse rytme .

CPR på Spædbørn og børn


CPR for børn og spædbørn svarer til CPR for voksne , kun modificeret til deres mindre organer og øget hyppighed af regelmæssige åndedræt . For børn , kan du bruge den samme hånd placering for komprimeringer som voksne , eller du kan bruge den ene hånd på brystet med den anden hånd hviler på panden . Til spædbørn , bruge 2 eller 3 fingre i midten af brystet . Komprimere ikke dybere end 1 til 1 ½ inches , 30 gange for hver to redning vejrtrækninger .

Uanset om du udfører CPR på en voksen eller et barn , skal du fortsætte CPR , indtil en anden er uddannet redningsmand overtager for dig , er en AED ( automatisk ekstern defibrillator ) til rådighed til at bruge , kan du se tydelige tegn på liv , eller du er for udmattet eller det er for farligt at fortsætte .

Forsøg CPR


Selv hvis du føler dig usikker på din CPR teknik , de fleste medicinske eksperter er enige om , at det er bedre for et offer at modtage utrænede CPR forsøg end slet ingen . De fleste stater har " Good Samaritan " indført regler, der beskytter dig mod en retssag , hvis du forsøger CPR i en nødsituation , i god tro .

Du kan modtage yderligere uddannelse og certificering i CPR fra din lokale afdeling af American Heart Association eller den amerikanske Røde Kors .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.