Definitionen af en stamcelle linje

Stamcelleforskning er et udviklingsland felt , at undersøgelser specialiserede celler i kroppen . Disse celler har potentiale til at fungere som interne reparere systemer i behandlingen af sygdomme og sygdomme . Som reparation systemer , arbejde, de af en voksende i linier af celler , som erstatter og genopbygge beskadiget væv masser i kroppen

Identifikation


En stamcelle linje begynder som en enkelt celle , der er dyrket in vitro . Cellen er inkuberes og givet en speciel væske fødekilde . Ilt og kuldioxid blandinger således at der cellens betingelser ligner dem, man finder i kroppen . Dette tilskynder til stamceller til at vokse ind i en linje af celler . To typer af specialiserede celler , der anvendes i disse procedurer-embryonale og voksne celler . Hver type celle har visse egenskaber, som kan bruges i forskning og udvikling for bedre at forstå og behandle sygdom.

Stamceller


Stamceller er unikke i , at de giver den skabelon design for alle andre celler i kroppen . Disse celler er i stand til at omdanne-eller differentiere-i et antal forskellige celletyper . Embryonale stamcellelinjer kaldes pluripotente , da de kan udvikle sig til stort set alle typer af væv eller organ . Voksne cellelinjer kaldes multipotente , da de kun kan udvikle sig til et begrænset antal forskellige celletyper . Men begge typer af celler er i stand til at dele , eller overlappe , på ubestemt tid .

Stem Cell Kilder


stamcellelinjer kan dyrkes fra celler , der stammer fra forskellige dele af kroppen . Embryonale linjer er afledt af blastocyst form af et foster celle . Når ægget , eller zygote , er befrugtet , det fortsætter med at opdele indtil en blastocyst er dannet . Den indre del af blastocyst er der, hvor embryonale stamceller er taget fra . Voksen cellelinjer kan dyrkes fra cellerne i blodet , knoglemarven eller føtal materialer som dem, der findes i navlestrengen og fostervand .

pluripotente stamceller


Pluripotente linier er en nyudviklet stamceller manipuleret linje fra voksne stamceller . Også kendt som inducerede pluripotente stamceller , eller iPS celler , de ligner hinanden i stand til at embryonale linier i form af deres evne til at differentiere til eventuelle celler typer i kroppen . De iPS celler er produceret af en omprogrammering af DNA strukturen af voksne stamceller . Dette er stadig en forholdsvis ny procedure , der er langt fra at producere linier , der kan bruges til at behandle sygdomme hos mennesker .

Stem Cell Bruger

Det forskning i stamcellelinjer arbejder for at give en bedre forståelse af de mekanismer , der driver kropsvæv funktioner . Denne viden kan anvendes i sygdom forskning og modeller , der arbejder hen imod forebyggende sundhed behandlinger . Forskere ser at bruge stamcellelinjer til at behandle sygdomme som kræft , Parkinsons sygdom og diabetes ved at erstatte beskadigede eller syge væv formationer med sunde stamcellelinjer i stand til at fornybare raske væv og orgel materialer . En form for stamceller anvendes i øjeblikket praktiseres , er den procedure, der indebærer knoglemarvstransplantationer , hvor blodet stamceller bruges til at behandle blod-relaterede lidelser.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.