Formålet med mad , medicin og kosmetik handle

Food and Drug Administration ( FDA ) er den ældste forbrugerbeskyttelse agentur i den amerikanske føderale regering . FDA 's moderne myndighedsopgaverne begyndte i 1906 med passage af Pure Food and Drug Act . Den Foodm Drug Cosmetics ( FD C ) Act er reguleret af FDA og blev vedtaget i l938 som reaktion på et lægemiddel forgiftning krise . Den offentlige reaktion på dette og andre katastrofer har ført til vedtagelsen af denne skelsættende lovgivning . Loven holder potentielt skadelige , fejlmærkede fødevarer , kosmetik , medicinsk udstyr og farlige stoffer fra at være distribueret til forbrugerne .

Det Sulfanilamide Disaster


Et af de mest berømte masse forgiftninger på rekord var forårsaget af et antibiotikum narkotika blanding kaldet Elixir af Sulfanilamide , fremstilles af SE Massingill Company i 1937 . Produktet indeholdt hvad der bruges i dag som frostvæske . De fleste af de 107 dødsfald hos børn . Denne hændelse fik Kongressen til at passere Food , Drug og kosmetiske Act of 1938.

Ændringer


FD C lov fra 1938 er blevet ændret mange gange . Den Kefauver-Harris ændringer af l962 var inspireret af en misdannelse tragedie i Europa , der skyldes narkotikamisbrug thalidomid . Dette ændringsforslag holdt en potentielt skadelige stof bringes på markedet i USA . Medical Device Ændring af l976 giver sikkerhed og effektivitet standarder for ny medicinsk udstyr . Siden l980 FD C er blevet ændret en yderligere 16 gange for at dække forskellige emner som medicin priskonkurrence , modermælkserstatning , kosttilskud og pædiatrisk forskning .

FD C Definitioner


FD C lov finder den juridiske anvendelse af et produkt at afgøre, om ikke det er et kosmetisk , mad , eller et lægemiddel . Kosmetik anses for at være " beregnet til at blive gnedet , hældes , drysset eller sprøjtes , der indføres i eller på anden måde anvendes i det menneskelige legeme . . for rengøring, forskønne , fremme tiltrækningskraft, eller ændre udseende. " FD C lov klassificerer tandpasta og deodorant samt kosmetik . FD C også definerer visse sæber , som lægemidler, hvis de har en terapeutisk funktion . Over -the-counter nonprescription stoffer er også reguleret af FD C , og agenturet offentliggør regler for disse produkter .

Cosmeceuticals


FD C lov ikke anerkender nogen kategori kaldet " kosmeceutiske . " Et produkt er enten et kosmetisk eller et lægemiddel . " Cosmeceuticals " er et markedsførings- sigt og i overensstemmelse med FD C lov har ingen mening i henhold til loven . Forbrugerne bør læse mærkningen af disse produkter , de er som regel omhyggeligt formuleret til at undgå eventuelle udtalelser hævder lægemiddel egenskaber

Mærkning

Mærkning af alle narkotiske stoffer og kosmetik er reguleret af FD C Act. Misbranding af forbrugerprodukter er ulovligt . Misbranding indeholder en etiket ikke at give ordentlig oplysninger om ingredienser , en etiket ikke vist korrekt eller en etiket , der ikke overholder Poison Forebyggelse Emballage Act of 1970. FD C lov ikke godkender kosmetik før markedsføring. Det anses for fejlmærkning at hævde FDA-godkendelse for enhver kosmetisk .

forbrugernes deltagelse

FD C lov forordninger er en linje i forsvaret du kan få adgang til rapportering problemer eller bekymringer . Agenturet giver en forbrugerklage koordinator og MedWatch , et gratis nummer --- 1-800-322-1088 , til hurtigt at behandle befolkningens bekymringer.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.