Hvor sikker er kildevand ?

Kildevand er et valgfrit foretrukne drik for personer, der ikke kan eller vælger ikke at drikke vand fra hanen . Kildevand er typisk sælges i flasker og er let tilgængelig i en række forskellige steder . Ifølge Nestle 's Waters Nordamerika , er rigtigt, kildevand , der kommer direkte i jorden og er indsamler på jordens overflade. Der er nogle spørgsmål i forhold til sikkerheden af kildevand , hvis det indtages , men generelt drikker tilsyneladende sikker

FDA Reguleret Spring Water


A juli /august 2002-rapporten fra Food and Drug Administration , at alle flaske vand-kildevand inkluderet-skal opfylde FDA standarder før rammer butikken hylder med den hensigt at sælge til konsum . Disse regler sikrer en vis grad af sikkerhed . Personer, der nyder at drikke kildevand kan være forvisset om , at det er fri for farlige stoffer .

naturlige mineraler i kildevand


Kildevand har nogle fordele frem for andre typer af flaskevand . Kildevand har naturligvis uforfalsket mineraler i det . Disse mineraler er vigtige for sundhed og wellness af personer, som drikker det . De fleste aftappere af kildevand høst væsken lige før det når jordoverfladen gennem et rør . Dette forhindrer vandet i at blive forurenet med eventuelle bakterier, der kan findes på jordoverfladen uden at ødelægge naturlige mineraler .

Ingen Fluorid i kildevand


Fluor er ofte tilsat postevand , men fluorid ikke forekommer naturligt i foråret vand . FDA noterer sig, at tandlægerne anbefaler drikkevand med fluor som gør det hjælper med at forbedre oral sundhed . Enkeltpersoner afhængige af kildevand som deres eneste vandkilde kan kræve fluor kosttilskud . Dette gælder især hos børn . Nogle mærker af kildevand er nu tilføjer fluor til vandet . Kildevand med tilsat fluor er tydeligt mærket .

drikke mere vand


Personer , der drikker nogen form for vand på flaske tendens til at drikke mere vand på en dag . Vand er afgørende for en korrekt funktion af det menneskelige legeme . At få nok vand hjælper et individ have mere energi , hjælpemidler fordøjelsen , hjælper med at holde huden sund og er god for en samlet trivsel .

mere affald med kildevand

En væsentlig ulempe ved at drikke kildevand er flasken det kommer ind Personer , der drikker kildevand , bør sikre, at de er genbrug hver eneste tom flaske . Tomme vandflasker i et deponeringsanlæg kan tilføje op hurtigt og overdreven nægte ikke er sikkert for miljøet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.