alkohol testprocedurer

Alkohol test er udført på mennesker af forskellige årsager og på forskellige måder . Mistanke om spritbilister eller high school studerende kan være forpligtet til at tage en alkoholtest-analyse test , og folk på prøve nogle gange blod udarbejdet for at kontrollere , om de har drukket paa baggrund af deres løsladelse

Breath Test


Breath test bruge et af tre teknologier til måling af alkoholindholdet i en persons ånde .

spektrofotometre oftest findes i desk-monteret ånde testere , som dem , der anvendes i politiets varetægt . De skinne infrarødt lys på åndedrættet molekyler , som hjælper beregne omfanget af ethanol . Dette hjælper med at bestemme en persons alkohol niveau .

Brændselscelle testere er mere bærbare . De oxidere alkoholen i udåndingsluften prøve og producere en elektrisk strøm . Jo større strøm, desto højere persons blod-alkohol indhold .

Semiconductor oxid testere bruge en ethanol -sensor til at måle BAC . De er små , men kræver mere kalibrering end brændselscelle testere .

urintest


Urin test er en fælles metode til at screene for forbudte stoffer . Mens et positivt resultat betyder , at alkohol har været i den pågældendes system for nylig , det gør intet for at afspejle den pågældendes aktuelle tilstand. Af denne grund , ofte urintest anvendes i situationer, hvor en person er ikke tilladt at drikke ved alle ( som f. eks prøvetid ) .

Urin test kræver genstand til at urinere i en kop . Det ofte sker i privat , men i en juridisk sammenhæng som prøvetid , kan en officer at være til stede for at sikre, at emnet ikke er snyd .

Blood Test


Når blod er trukket , er det sendes til et laboratorium til testning. Laboratoriet blander prøven med propanol eller butanol , så varmer det at producere en damp . Dampen er gået igennem en glaskolonne og måles som det passerer gennem den anden ende . En maskine kaldes en chromatograf foranstaltninger blodet alkohol og producerer resultater på et kromatogram , der ligner en EKG læsning . Chromatografer skal kalibreres regelmæssigt , og glasset kolonner skal udskiftes for at producere nøjagtige resultater .

Hair Test


Hår test er en forholdsvis ny metode til alkohol screening . Ved hjælp af en hår prøve , kan prøven spore en persons alkohol- brug historie ved at opdage derivater af fedtsyrer , at håret producerer efter indtagelse af alkohol . Hår-test udviklere siger screeningsmetode er nyttigt for vurderingen af de langsigtede mønstre for at drikke .

Spyt Test

spyttest rapport seneste alkoholforbrug , og er almindelige på arbejdspladserne og rehabiliteringscentre . Disse sælges i sæt . Faget tager en spytprøve med en vatpind , som derefter indsættes i en test -enhed , der producerer en udlæsning af den pågældendes alkohol niveau .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.