anvendelser af isopropyl

Trods indeholder ordet " alkohol ", isopropylalkohol er denatureret og ikke kan forbruges til forgiftning . Isopropyl har en bred vifte af anvendelser i alt fra byggeri til landbruget . Byggeri bruger isopropyl som opløsningsmiddel for træ efterbehandling. Landbrug og private forbrugere nyde isopropyl 's desinficerende virkning . Du bør altid være omhyggelig med at undgå røg og dampe fra isopropylalkohol

Identifikation


Isopropylalkohol er også kendt under forkortelsen IPA og kaldenavnet " sprit ", ifølge AbsoluteAstronomy . IPA bærer en potent lugt og ingen farve , men er meget brandfarligt . Du kan danne isopropyl ved at kombinere vand og propen , selv om IPA har den samme kemiske formel som propanol , det har anden struktur , der er kendt som en isomer i videnskab

Byggeri


Isoproyl former mange vigtige stoffer der bruges til at oprette træ-finish. , såsom acetone , shellak solvent og tørring blæk . Shellacs give træet en jævn og mørkere udseende , ofte mere ønskværdigt end lysere farver . Den faktiske shellak kommer i flager , der skal opløses i en denatureret alkohol, som f. eks isopropyl . Den acetone dannes fra isopropyl er almindeligt anvendt til at fjerne neglelak og andre malinger .

Desinfektionsmiddel


Mange hospitaler og private forbrugere bruger isopropylalkohol til dets toksicitet i bakterier , svamp og virus , ifølge ScoreCard . Fødevareproducenter og restauranter også bruge IPA til at desinficere overflader . Din frisør kan også bruge en isopropylalkohol løsning, når rengøring af deres skærende værktøjer . Zoo og gårde til tider tørre ned bure med en IPA løsning .

Pesticid


Landbrugsmaskiner virksomhed anvender også IPA som en stor sammensat til at dræbe uønskede insekter og parasitter ved at anvende den som en adjuvant , rapporter Scorecard . Et adjuvans i landbrugs pesticider og herbicider er en løsning tilføjet for at hjælpe de pesticider fordelt jævnt over hele anlægget eller langsomme optagelse af det kemiske . Nogle planter kan ikke være i stand til at absorbere nok ren pesticider , før det fordamper , i henhold til adjuverende udbyder DeSangosse . Adjuvans blander sig med pesticider uden at ændre kemiske egenskaber .

Advarsel

Selv om de økonomiske partnerskabsaftaler ikke har nogen regler om drikoffer af isopropylalkohol . Scorecard. org , en forurening oplysninger organisation , rapporter , at dampene fra IPA kan irritere øjne og øvre luftveje . Høje doser af isopropyl kan forårsage skader på centralnervesystemet. Selv om mere undersøgelse af virkningerne af isopropylalkohol er behov for , har brug hos rotter viste skeletale deformiteter og frailness , rapporter Scorecard .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.