asbest kanal fjernelse

Asbest er et mineral , der engang var brugt til at isolere bygninger , men som siden er blevet opgivet på grund af de sundhedsmæssige risici, det indebærer , når de slippes ud i luften . Asbest blev tidligere brugt i mur isolering og omkring luftkanaler på grund af sin varme-resistente evner . Fjernelse af asbest-foret kanaler er vigtigt i gamle hjem , men visse forholdsregler bør følges

udtagning af en prøve


Bestem først undersøges, om kanalerne i dit hjem indeholder asbest ved at tage en prøve . Spray kanalerne , som du mener har asbest i dem med vand med et par dråber opvaskemiddel blandet i. Brug en kop vaskemiddel for hver 20 gallon som en guide. Skrab nogle af de sprøjtede areal og forsegle den i en plasticpose . Send prøven ud til en asbest testlaboratorium . Kontakt din lokale sundhedsmyndigheder sammenslutning eller Institut for Miljø Kvalitet for at finde en lab .

Værktøjer


Hvis der er asbest findes i kanalen , er det tilrådeligt ikke at fjerne det selv . Hvis du beslutter at fjerne asbest selv , dog finde en ekspert til at hjælpe dig . Du kan ikke lovligt betale den, der hjælper dig med at fjerne asbesten , medmindre de er uddannet og certificeret af asbest-fjernelse professionel . Hvis det er din ejendom og nogen frivillige til at hjælpe dig , du påtager dig ethvert ansvar for sundhedsmæssige problemer, der måtte opstå .

Når du fjerner kanalen , skal du bære regulering sikkerhedsudstyr . Du skal bruge engangshandsker overalls , samt HEPA-filter åndedrætsværn , gummihandsker og støvler ( samt passende øjenbeskyttelse ) . Du vil også få brug flydende vaskemiddel , 2 til 3 liter væske spray , kit knive , plast plader , asbest affaldsposer , gaffatape og disponibel klude .

Fjernelse


Fjern noget, der kan absorbere støv fra rummet du er rydde kanalen fra , herunder møbler . Dække gulvet med en plastfolie . Skær al strøm til området , samt ethvert luftfartsselskab , der cirkulerer anordninger, der kan køre på gas . Hvis du har brug for lys for området , skal du bruge en kilde , som ikke er direkte forbundet til et kredsløb i rummet .

Fugt asbest med vaskemiddel blandingen og lad det trække i asbest , der dækker . Det flydende holder asbest fra at komme ind på luften som støvpartikler . Skrab asbest ud af røret med spartel . Det er vigtigt, at du fjerner det hele : Hvis det tørrer , kan det blive støv og forurener huset . Når asbesten er fjernet , men aflever alle plast og dine overalls i godkendte beholdere . Alle arbejdstagere skal tage brusebad for at fjerne alle spor af asbest .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.