de fysiske farer kloning af mennesker

Kloning af mennesker præsenterer en række fysiske farer op af organisationer og institutter studere processen . Ud over eventuelle konsekvenser for det klonede individ, kan donorer også blive negativt påvirket . Mange af disse farer er citeret af lovgiverne som en grund til at begrænse eller forbyde forsøg i kloning af mennesker

Funktion


Ifølge en undersøgelse foretaget af Massachusetts Institute of Technology , mange klonede fostre dør inden fødslen på grund af fejlfortolkning af genetiske kode . Til trods for at generne kan være tændt eller slukket , er normalt denne proces ikke udtrykt ordentligt .

funktioner


Papirer fra både Roslin Institute i Skotland og Cornell University adresse forekomsten af fejl hos klonede dyr . Den mest bemærkelsesværdige af disse omfatter lever og hjerne mangler , øget fødsel størrelse og en række problemer med lungerne , nyrerne og hjerte-kar -systemet .

Effects


Øget ægløsning er nødvendige for æg hentning fra hunner med henblik på at klone mennesker . Ifølge en 2000 artikel i " Nuværende forslag til afgørelse i Obstetrik og Gynækologi , " hormonbehandlinger gives til kvinder resultere i risiko for fremtidige forplantningsevne .

Betydning


Klonede dyr lider effekter såsom for tidlig ældning , svigt af immunsystemet system og til tider pludselig død . Præsidentens Bioetiske Råd behandlet betænkeligheder i begyndelsen af det 21. århundrede om disse effekter på mennesker .

Overvejelser

Som en person aldre , mange menneskers celler udvikler genetiske mutationer . Disse mutationer , ifølge New York Times , kan blive videregivet til klonede individer resulterer i en højere forekomst af sygdomme som kræft .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.