de negative virkninger af phosphatidylcholin

Phosphatidylcholin , også kendt som Lecithin er et naturlægemiddel stof, der bruges til at behandle personer med høje niveauer af kolesterol . Brugen af phosphatidylcholin kan føre til en række bivirkninger , afhængig af den enkelte individuelle og dosis størrelse

Identifikation


Ifølge Drugs. com , phosphatidylcholin er et naturligt forekommende stof , der findes i " . . . oksekød lever , bøf , æg , jordnødder , blomkål , og appelsiner . Kommercielle lecitin produkter, der normalt kommer fra sojabønner , æggeblomme , eller hjernevæv . " Ud over at være brugt som en agent til at sænke kolesteroltallet , er phosphatidylcholin også anvendes til behandling af lever- problemer og neurologiske sygdomme . Da phosphatidylcholin ikke er blevet testet af FDA , altid diskutere faren for at bruge denne behandling med din læge .

Alvorlige bivirkninger


Ifølge Drugs. com , i sjældne tilfælde er brugen af phosphatidylcholin kan føre til en alvorlig allergisk reaktion er anerkendt af en hævelse af læber , tunge eller ansigt . Andre symptomer kan omfatte åndedrætsbesvær , nældefeber , alvorlige hud irritation og en lukning af halsen . Stoppe med at bruge fosfatidylcholin straks søge lægehjælp , hvis nogen af disse bivirkninger opstår .

Mindre alvorlige bivirkninger


Brugere af phosphatidylcholin har rapporteret flere fælles , men mindre alvorlige bivirkninger , herunder mavebesvær , kvalme , nedsat appetit og øget spytsekretion . Disse mindre bivirkninger kan være anledning til alvorlig bekymring , hvis nogen bliver mere problematisk eller regelmæssigt forekomme . I et sådant tilfælde stoppe med at bruge produktet og kontakte lægen straks .

Korrekt anvendelse


Uhensigtsmæssig udnyttelse af phosphatidylcholin kan resultere i øget sandsynlighed for at opleve bivirkninger . Altid tæt overholde fabrikantens anvisninger eller din læges recept . Aldrig ændre den anbefalede dosis eller varighed af brug af produktet . Phosphatidylcholin fås i pille og flydende form . Tage form af en pille med en otte-ounce glas vand og med mad for at undgå maveproblemer . Hvis du er i flydende form , bør phosphatidylcholin måles med den medfølgende kop og indtages oralt . Opbevares ved stuetemperatur beskyttet mod lys og fugt .

Advarsel

Aldrig tage en dobbelt dosis af phosphatidylcholin at kompensere for en glemt eller sprunget dosis . Selv om der er ikke rapporteret om farlige lægemiddelinteraktioner med phosphatidylcholin , altid kontakte din læge og drøfte sikkerheden ved dette produkt med din nuværende stofbrug . Udvis ekstrem forsigtighed hos børn og dem , der er gravide eller ammer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.