definition af kviksølv termometer

Den kviksølvtermometer er en af de ældste måder at fortælle temperatur . Designet ved hjælp af et rør og en flydende metal , kan det være kalibreret til at identificere frost temperaturer hele vejen passerede kogning. Stor forsigtighed bør tages med kviksølv termometre da metallet er giftige for mennesker

Historie


Kviksoelvtermometre blev opfundet af Daniel Gabriel Fahrenheit , en tysk fysiker , i begyndelsen af 1700-tallet . Han kalibreret den laveste temperatur på enheden ved hjælp af en kombination af vand , is og ammoniumchlorid , hvilket resulterede i 0 grader F.

funktioner


En pære af kviksølv er placeret i glasrør og udvider og kontrakter, der bygger på temperaturen . Visse kalibreret mærker er placeret på røret for at identificere temperaturen i et materiale .

Betydning


For kviksølvet til at udvide og kontrakten fra varierende temperaturer inden røret skal udhulede området være fyldt med nitrogen eller holdes som en vakuum .

Typer


Den kviksølvtermometer kan tilpasses til at arbejde med Celsius målesystemet . Dette system er meget det samme som Fahrenheit -systemet, men frysepunkt er defineret som 0 grader , mens kogepunktet er 100 grader .

Overvejelser

En ulempe ved en kviksølvtermometer er dens evne til at fryse ved frost temperaturer . Elementet vil størkne ved 37,89 grader under nul F. Men i modsætning til vand , er kviksølv ikke udvide og dermed ikke bryde glasrør .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.