der opdagede penicilin ?

Bevis for kimen teori om sygdom i slutningen af 1800-tallet modregne en søgning efter " den magiske kugle ", der ville dræbe sygdomsfremkaldende mikroorganismer uden at skade patienten . Denne anti-bakterielle bullet --- penicillin --- blev opdaget i 1896 , og dens masse produktionen senere begyndte som en følge af militære medicinske aktiviteter før og under Anden Verdenskrig

Hvad er Penicillin ?


Penicillin , teknisk , er en form. Imidlertid er penicillin formen også værdsat som et antibiotikum agent , hvilket betyder at det kan dræbe infektioner .

Første Discovery


Penicillin blev opdaget i Frankrig i 1896 af en medicinsk student ved navn Ernest Duchesne . I 1928 Alexander Fleming kom på tværs af samme støbning funktionen i England , og året efter skrev han sine observationer i en papir , og bemærker , at hvis penicillin 's bakteriedræbende funktion kan være masse-producerede det ville være en enorm medicinsk nytteværdi .

Den Første praktiske anvendelse


I 1939 fandt Howard Florey og Norman Heatley en måde at masseproducere penicillin i en pulverform . De udvidede Flemings arbejde, og endeligt viste , at penicillin virkede mod bakterier , men det var først 1941, at slutproduktet var pakket og klar til brug på slagmarken .

Masseproduktion


Massen vækst og produktion af penicillin blev perfektioneret af Florey og Heatley bruger enorme kar og forskellige ingredienser til at fremskynde gæring . Og det tog formen fra en forkælet cantaloupe på et lokalt marked for prikken over i'et.

Field Application

Penicillin pulver pakker blev standard militære spørgsmål blandt felt læger, og blev første gang brugt en masse under de allieredes D-dag invasion af Normandiet i 1944 .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.