effekten af lipider på huden

Lipider der let absorberes i det intracellulære matrix af huden og bistå ved fastsættelsen matrix og barriere i huden . Lipider har fugt-bindende egenskaber , som reducerer fugttab og forbedre den generelle sundhed i huden

Du skal bruge: .
vandhane
. Telefon .

Cell Dannelse


I voksne , stratum corneum , eller de yderste lag af huden , består af 25 til 30 lag af flad døde celler , der kaldes keratinocytter . De døde celler regelmæssigt kaste og erstattes nedefra ved Hjælp af lipider molekyler .

Atopisk dermatitis Disorder


Atopisk dermatitis er en inflammatorisk og kløestillende hudsygdom ofte vises på forsiden som pletter af rødlige og skællende hud . Det opstår på grund af fordelingen af huden stratum . Lipider udskilles med stratum granulosa ( en type celler der findes i human hud ) er intra-lags med de døde celler i overhuden , der hjælper til at genoprette fordelingen af det ydre hudlag .

Tør hud Disorder


Tør hud lidelse kan være forårsaget af en svækket stratum corneum ( SC ) barriere funktion og er kendetegnet ved en øget trans-epidermal vandtab ( TEWL ) , hvilket resulterer i dehydrering af huden . American Journal of Medicine hævder , at lipider kan spille en vigtig rolle i genoprettelsen af forstyrret hudens barriere funktion, herunder tør hud uorden .

Anti-Aging


Lipider er en enkel og effektiv måde at bekæmpe rynker . 12. juli 202C spørgsmål af Journal of Lipid Research afslørede en ny rolle lipid molekyler i at beskytte huden mod ældning virkninger .

Andre ydelser

naturlige lipider indeholder en høj grad af næringsstoffer , der er afgørende for hud , såsom essentielle fedtsyrer , phytosteroler og vitamin E. Således lipider spiller en meget vigtig funktion i huden vedligeholdelse , solskader , solbeskyttelse , eksem og rosacea ( dvs. hudsygdom af voksne ) .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.