håndvask tjekliste

Vaske dine hænder kan være en af de enkleste måder at undgå at sprede sygdommen . Men mange mennesker er uvidende om , at der er en virkeligt proces i stedet for ordentlig hånd-vask teknik . Restauranter , børneinstitutioner og anden forretningsservice , der har en stor del af trafikken kombineret med mad eller kemiske sikkerhedsvurderinger generelt skal skrive reglerne for vask af hænder for medarbejderne omkring anlægget . Efter en checkliste vil bidrage til at dæmme op for overførsel af bakterier fra én person til en anden

Hvad skal Vask


De fleste hånd-vask tjeklister fremgå, vask af hænder, under negle , omkring håndled og endda op på underarme . Dette skyldes bakterier findes over hele kroppen , ikke bare på hænderne . Og når du spiser , håndtering af fødevarer eller håndtering små børn , bruger du mere end bare dine hænder . Derfor gør det ikke ondt at vaske dine håndled og underarme , også , da der bare er lig med flere bakterier bliver elimineret fra kroppen . Desuden kan snavs , bakterier og andre bakterier nemt gemme sig under neglene , hvilket er grunden til det er lige så vigtigt at få nogle sæbe og vand i dette område også .

skumme op Nå


En af trinene på håndvask checkliste omfatter skummende op med en antibakteriel sæbe . Imidlertid et af de største fejltagelser mange mennesker gør er, at de skumme op og straks vaske sæben ud . Det tager tid for sæbe til at dræbe alle de bakterier der findes på dine hænder og underarme . Du bør fortsætte med at skumme i 30 sekunder til et minut at være sikker på at du har vasket grundigt . Faktisk , på dage hvor dine hænder er særligt beskidte kan du overveje at vaske i op til to minutter, som du får under neglene og omkring neglen senge i din indsats for at få alle overskydende bakterier ud af dine hænder .

Tør Off With Care


Med på hånd- vask checkliste er processen med goldning hænder og arme godt . Da vand også kan bære bakterier , ønsker du ikke perler af det at blive hængende på din hud . Brug håndtørrer eller papirservietter , tørring hænder og underarme grundigt , indtil de er helt tørre . Dette vil sikre, at håndvask er fuldført , og dine hænder er rene og som kim-fri som muligt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.