hjemmelavet nødsituation hals tandbøjle

Halsen er en del af kroppen , at folk ofte tager for givet , indtil den opretholder en form for skade . Efter en nødsituation-som et fald ( den hyppigste årsag til skader på halshvirvler ) eller en bilulykke-halsen skal afstives for at forhindre yderligere skader på sin bløde væv

Diagnose


Når en del af kroppen er skadet , som i et fald eller biluheld , siv blod til det og forårsager hævelse . Hævede kropsdele er også ofte varme , samt usædvanligt udvides ved ekstra blod-to centrale tegn til at søge . Hvis patienten stadig er ved bevidsthed, spørg ham , om det gør ondt , når du forsigtigt bevæge hovedet . Hvis der er nakkesmerter , eller det synes at være hævet eller helt såret , er det nok bedst at bandage det for en sikkerheds skyld .

Hvis han ikke føler nogen smerter i nakken og halsen ikke synes at være særligt hævede , at han stadig ikke være ude af skoven-han kunne have en hjernerystelse eller andre alvorlige skade, eller hans arme eller ben , kan blive brudt . Hvis det var en alvorlig fald , ser tilskadekomne over mere grundigt , før at lade ham stå op .

Bracing


Oprettelse af en bandage kræver en slags polstring og anden form for bindende . Et håndklæde , en håndfuld af tørklæder , et tæppe eller skjorte kan alle bruges til at ombryde omkring halsen. Wrap løst , og sørg for den tilskadekomne stadig kan ånde og har cirkulation . Wrap denne polstring tykt , så nakken holdes på plads af den, og hovedet holdes konstant .

Få omkring 2 meter af bindende-reb eller snørebånd vil være tilstrækkeligt. Hvis patienten kan holde håndklæder , lade ham gøre det , når du går til den bindende , og hvis ikke , skal du holde håndklæder med den ene hånd og tuck rebet under fingrene . Bind rebet om halsen og håndklæder , men ikke garrote din patient-han skulle være i stand til at trække vejret normalt , men ikke bevæge hovedet . Han kan have problemer med at synke , i hvilket tilfælde du kan sandsynligvis løsne rebet lidt.

Næste skridt


Hvis den tilskadekomne har brug for en hals tandbøjle , bør han næsten helt sikkert se en læge straks. En medicinsk professionel bør underskrive på skinnen , før du lader patienten til at bære det med nogen grad af varighed . En bandage bør forblive på nakken lang nok til, at det bløde væv til at helbrede , men det er en god ide at arbejde nogle muskler , så længe dette ikke forårsage smerte .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.