hvad betyder det tb vaccination gøre ?

Tuberkulose , eller TB , er en smitsom sygdom forårsaget af bakterien Mycobacterium tuberculosis . TB primært påvirker lungerne , selv om det undertiden angriber andre dele af kroppen også . Ifølge den Aeras Global TB Vaccine Foundation , dør 1,7 millioner mennesker af tuberkulose hvert år . Der er for øjeblikket kun ét TB vaccine . Bacille Calmette-Guerin ( BCG ) vaccine , som har været i brug siden 1921

Du skal bruge: .
hane
Telefon .

beskytter børn


Ifølge Aeras Global TB Vaccine Foundation, TB -vaccine er mest effektiv til at reducere antallet af tilfælde af svær tuberkulose hos børn . Af denne grund er det tuberkulosevaccine ofte gives til børn, der bor i lande med store befolkninger af TB-smittede, som CDC forklarer . Børn i USA modtager TB vaccinen kun under meget at vælge omstændigheder .

Tilbud begrænset beskyttelse for Voksne


Som Aeras Global TB Vaccine Foundation forklarer , at TB -vaccine er upålidelig i forebyggelsen voksne lunge -TB , de mest almindelige type af TB i verden . Ifølge Det Nationale Netværk for immunisering Information , foreslog en stor undersøgelse , at TB vaccination beskyttet omkring 50 % af modtagerne af tuberkulose i lungerne , andre undersøgelser har trukket varierende konklusioner . Vurdering af effektiviteten kompliceres af den omstændighed, at da WHO påpeger , at TB vacciner opbevares og administreres i hele verden ikke længere er genetisk identiske og dermed kan variere i effektivitet .

kan forvirre hudtest Resultater


Ifølge CDC , kan TB vaccination forvirre resultaterne af en tuberkulin hudtest , en af de metoder, der behandlere bruger til at screene for tuberkulose . Hos nogle patienter , kan tidligere vaccination producere positiv hudtest resultater , selv når patienten rent faktisk ikke har tuberkulose . Tuberkulose blodprøver , er dog ikke påvirket af TB vaccination .

kan give bivirkninger


Ifølge Det Nationale Netværk for immunisering Information , kan TB vaccination give bivirkninger i nogle modtagere . Den hyppigste bivirkning er betændelse eller ømhed på injektionsstedet . sjældent , kan TB -vaccine forårsage hævelse i visse lymfeknuder eller kan føre til dannelsen af en pustule eller sår på injektionsstedet

kan bringe immunsupprimerede patienter

Ifølge World Health Organization , har der for nylig været bekymring for, at TB -vaccine kan føre til tuberkulose -infektion hos mennesker med svækket immunforsvar , som f. eks smittet med hiv . CDC anbefaler , at TB -vaccine ikke gives til mennesker, der er immunsupprimerede eller immunkompromitterede .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.