hvad der sker hvis du ryger en cigaret filter ?

cigaretfiltre


Det angivne formål med en cigaret filter er at gøre røgen mere sikker for en person at inhalere . Angiveligt , filtreret cigaretter give en person med alle de fordele og smag af røg , men med færre risici såsom hjerteanfald eller kræft . Hver ryger har , mindst én gang , ved et uheld tændte sin cigaret fra filteret ende . Der har været rygter og internet diller i årenes løb , at materialerne i filteret indeholder utrolig skadelige kemikalier , og at belysning dem op og indånde dampene kan forårsage alt fra kræft til genital funktionsfejl . Når man ser nærmere på , hvad filtre er lavet af , kan sætte disse påstande i seng .

Sammensætning


Moderne cigaretfiltre består hovedsageligt af cellulose acetat . Dette er en maske af fibre , der formodes at opføre sig som et net , fange giftige elementer fra cigaretrøg . Dette materiale er det samme, som silkepapir og papir servietter er sammensat af . Andre ingredienser, der indgår i en cigaret filter er triacetin , mineralsk olie , titandioxid , sorbitan monolaureate og ethoxylerede sorbitan monolaureate . Når en person ryger en filtreret cigaret , er han også inhalere små partikler af filtret , hvilket ikke er sundt , men det er langt fra den værste effekt af cigaretrygning.

Sikkerhed


Moderne cigaretfiltre ikke udgør nogen større , bedre fare for cigaret rygere ( værre end faktisk at ryge en cigaret , det er fastgjort til ) i henhold til de firmaer, der producerer dem . Dette har imidlertid ikke altid været tilfældet . I begyndelsen af 1950'erne , blev Phillip Morris med en form for asbest i sit cigaretfiltre fordi på det tidspunkt , asbest blev anset for at være sikker . Resultatet var en bizar og unik form for kræft fundet hos mennesker, der røget disse cigaretter . Phillip Morris også lidt filter problemer i 1990'erne , da et parti af regelmæssigt filtreret cigaretter var forurenet med et pesticid . Begge disse produkter , ifølge snopes. com , der har offentliggjort de historiske beretninger , blev taget op igen , når faren blev realiseret . Det er skandaler som dette, at udholde og gøre rygter om underlige kemikalier , der er placeret i moderne cigaretfiltre så overbevisende for folk .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.