hvad er den normale puls for en ryger ?

Rygning er en af de største forebygges sundhedsspørgsmål i USA . Det er forbundet med kræft og en række hjerte- og lungesygdomme . Med dette i tankerne , har meget forskning blevet gjort for at dokumentere disse effekter , samt effekter af at holde op . Senest 15 år efter rygestop , er virkningerne på en persons legeme generelt mindskes , og risikoen for at ryge -relaterede sygdomme eller dødsfald er alle , men elimineres . Dette betyder dog ikke , ændre de umiddelbare virkninger af cigaretrygning på faktorer såsom puls .

Betydning af Puls


hvilepuls anses for at være en god barometer af de samlede sundhedsudgifter . Den lavere din puls , jo sundere er du anses for at være . Overvej at veluddannede atleter forventes at have en puls på 40 til 60 slag pr minut ( bpm ) , mens en gennemsnitlig voksen ure i mellem 60 and100 bpm . En lavere hvilepuls betyder, at din krop processer blod mere effektivt , mindre belastning af kroppens organer .

Umiddelbare virkninger af rygning på Puls


Rygning har en umiddelbar virkning på en persons puls . Mens rygning , springer en persons puls med omkring 30 procent . Det betyder en rask person med en puls på 80 bpm opnår en puls på 104 bpm , mens ryge en cigaret . Disse effekter ikke ender med det samme , men i stedet holder i ca 10 minutter efter cigaretten er færdig . Hver ny cigaret nogen ryger i løbet af dagen dubletter denne effekt

Langsigtede effekter


Den hviler puls af rygere og ikke-rygere er fortsat meget lignende, hvis de ikke ryger i øjeblikket . Men en undersøgelse for American Heart Association , viser, at storrygere hjerter tilbøjelige til at slå lidt hurtigere end hjerterne hos dem, der aldrig har røget-som regel bare et par slag i minuttet . .

Effekter af puls på blodtryk


Generelt hurtigere puls , jo højere blodtryk . Det meste af tiden , er en person med et sundt hjerte ikke opleve nogen signifikant stigning eller fald i blodtrykket som følge af en øget hjertefrekvens , enten som følge af udnyttelse eller narkotika . Dette er fordi kroppen udvider arterierne , aflastning af kredsløbet . Men, rygning umiddelbart øger blodtrykket . Det er generelt fundet , at rygere har lavere blodtryk samlet end ikke-rygere .

Advarsel

Rygning er farligt for dit helbred , Afslutning reducerer din risiko for dødsfald som følge af hjerte- eller lungesygdomme , og jo længere du forbliver røg-fri de mere betydningsfulde disse effekter er . Bortset fra en forhøjet hjertefrekvens og blodtryk , kan rygning kan også føre til emfysem , hypertension , hjertesygdomme og lungekræft . Det er stærkt anbefales, at du stoppe med at ryge eller aldrig starte på alle .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.