hvordan forbud mod rygning påvirker restauranter ?

rygeforbud


I 1990 blev San Luis Obispo , Californien , den første by til at forbyde rygning på alle offentlige steder . Siden dengang har rygeforbud blevet temmelig almindeligt rundt om i verden . Røgfri luft er bedre end luft, fyldt med cigaretrøg , der ikke er en hemmelighed . Dog er passiv rygning menes at spille en indviklet rolle i den fysiske lidelser , der er direkte relateret til astma , lungekræft og hjertesygdomme .

Ifølge Center for Disease Control i USA , hjertesygdom er den hyppigste årsag til dødsfald , hvilket svarer til en amerikansk at få et hjerteanfald hver 25 seconds. To stoppe denne medicinske resultat , rygning har været forbudt i bestemte offentlige steder , såsom restauranter .

Effekten


Rygeforbud på restauranter og andre offentlige steder har reduceret hjerteanfald blandt ikke-rygere . Før rygning blev forbudt i de fleste offentlige steder , i 2006 , over 126 millioner ikke- rygere var udsat for cigaretrøg på regelmæssig basis , ifølge kirurgen generelt.

omfattende rygeforbud love, der forbyder rygning på offentlige steder ( dvs. arbejdspladsen , barer og restauranter ) , beskytte 41 procent af folk fra passiv røg i 21 stater , ifølge Stephen Feinberg , en statistiker på Carnegie Mellon University . Denne særlige sundhedsmæssige fordele betyder rygeforbud har haft en positiv effekt på restauranter og samfundet som helhed .

økonomiske virkning


Rygeforbud har påvirket sundhedsrelaterede spørgsmål på en positiv måde , selv om nogle virksomhedsejere troede det ville negativt påvirker deres fortjeneste. I øjeblikket er over 60 procent af USA's befolkning bor på et sted , hvor der er røg-fri love . Dog rygeforbud har ikke haft nogen væsentlig indflydelse på restaurant ejere « bundlinje . Ifølge Washington State Department of Revenue , virksomheder , som var anset for at være negativt påvirket af rygeforbud viste en økonomisk gevinst i 2008 .

Omsætning Priser


En restaurant medarbejder overlever off tips , og fordi rygning og spisning var tænkt til at gå hånd i hånd , var repræsentanter for den gæstfrihed industrier bekymret over, at omsætningen satser vil stige i virksomheder, hvor rygning love blev håndhævet . For at afvise dette bekymre , forskere fra Ohio State University og University of Minnesota har foretaget en undersøgelse .

Forskerne brugte data indsamlet fra Minnesota Department of Employment fra 10 byer i Minnesota , der havde røgfri love . Undersøgelsen konkluderede, at der ikke var nogen nævneværdig ændring i beskæftigelse fra 2003 til 2006.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.