hvordan man bedre forberede sig til en katastrofe

En naturkatastrofe kan ske når som helst , men endnu mere skræmmende , kan det ske på alle andre steder . Katastrofer spontant , de fleste gange uden forudgående anerkendelse eller forvarsel . Du kan vågen en morgen for blot at finde dit hus på toppen af en anden . Der er endda en mulighed for, at du måske ikke vågner op på alle . Katastrofer er det virkelige liv nødsituationer , at der i nogle få tilfælde kan du køre eller gemme , men her er et par tips til bedre forberede dig ikke kun fra katastrofen , men eftervirkningerne af det så godt
1 .
1 . UNPERISHABLE fødeemner
at sige det enkelt , vil disse fødevarer ikke skal fortabes i lang tid , så bestanden op på dåsemad poster . Det er let at blive mal-næret , når mad er en grænse . Tænk forud for madpyramiden og lager op på de væsentlige fødevarer er nødvendige for energi : fedt , proteiner og kulhydrater . Prøv at kigge efter dåse sardiner , chili , dåse pølser , og på dåse bælgplanter for både protein og carb indhold . Må ikke glemme dåse grøntsager . Invester i en dehydrator , der normalt løber for $ 30-$ 40. Gør jerky og tørrede frugter til butik i vakuum lukkede lagerenheder . Inkluderer ekstra forsyninger af vand på flaske .
2 .
2 . FØRSTEHJÆLP og medicin
Der er tonsvis af mennesker , der bruger en eller anden form for medicin , kritisk til deres funktion eller generelle sundhed . Det er meget usandsynligt, at apoteket stadig vil være åben efter en tornado fejer gennem byen . Må ikke vente for vigtige medicin til helt løbe ud , før påfyldning en recept . Hold vitaminer handy for næring og forebyggelse af fejl og mangler . Prøv opbevaring vitaminer og recepter på et tørt køligere , eller madpakke , når de på rejser eller lange flugtveje .

3 .
3 . BATTERIER OG VARM tøj
Stock op om batterier af alle slags , især dem der er nødvendige for lommelygter og andre vigtige faciliteter er nødvendige under -krise , såsom radioer , og bærbare tv for nyheder opdateringer . Store ekstra tæpper og tørt varmt tøj i Stammerne af køretøjet under køligere måneder , når sneen storme er mere synlige .
4 .
4 . DÆKNING
Gå over din forsikring og se, hvad slags dækning er inkluderet for dit hjem : Gør din nuværende forsikring plan dækker over oversvømmelsesskader
5

5 ? . Ekstra kontanter
have nok penge på hånden er gavnligt i nødsituationer . Der kan være situationer, hvor anvendelse af elektroniske overførsler er ikke tilgængelig . Prøv lagring en sikker enhed eller krukke mærket kontanter og smide et par dollars hver uge . Gem de penge til virkelige nødsituationer .
6 .
6 . Evakueringsveje
Inkluder alternativ, men sikker kørsel ruter i tilfælde af en evakuering . Aldrig vente på gasmåleren på køretøjet for at komme ned forbi kvart fuld til at fylde den op igen . Under kørsel på flugtveje , være opmærksom på panik chauffører tailgating og vævning ind og ud af biler . De er mest sandsynligt, at forårsage en katastrofe på vej forsøger at få ud af en .
7 .
7 . BESKYT DIG SELV
Hvad hvis du og din familie er de eneste personer med en arbejdstid køretøj og fødevareforsyning i hele området ? Fortsæt med at låse dørene til huset . Lås bilen døre , især når du kører . Bil-jacking er mulige i nødsituationer .

8 .
8 . Bevar roen
Disaster situationer kan dødsens skræmmende . Nogle mennesker er så forbruges af frygt i nødsituationer , at de krybe ind i kældrene ligegyldigt hvad , selv om det betyder oversvømmelse situationer . Husk . Den er højere grund af oversvømmelser , og kældre for tornadoer . Prøv at bevare roen og tænke tingene igennem .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.