hvordan man bliver en hiv / aids pædagog

AIDS er en livstruende sygdom . Det påvirker millioner af mennesker over hele verden , uanset om det er mennesker , der lever med sygdommen eller folk, hvis deres kære har det . Som hiv /aids fortsætter med at sprede , er undervisning om sygdommen bliver meget vigtigt . Ved at blive en AIDS pædagog, kan du bidrage til at forhindre yderligere spredning af sygdommen . Processen med at blive en AIDS underviser vil gøre det muligt for dig at blive bedre uddannet om sygdommen og den virus , der forårsager den , og giver dig den viden og tillid til at undervise andre .
1 .
Gør forskning . Lære så meget som du kan om aids første ved at læse om det i bøger og online og /eller ved at besøge hiv /aids-organisationer . Læs beskrivelser af AIDS pædagoguddannelsen programmer online . Hvis der ikke er oplysninger om en organisations pædagog uddannelsesprogrammer online , ringe til organisationen for at lære om der er en uddannelse , og hvis ja , hvad der er involveret i det .
2 .
Opret en Facebook-profil eller anvende til at tage en AIDS- pædagog uddannelse i din by , eller en by nær dig . Du kan tilmelde dig en uddannelse ved at ringe eller e -mail uddannelsen koordinator for den organisation, der holder det , eller ved at udfylde en online tilmeldingsformularen . Nogle organisationer kan kræve en mere grundig ansøgning til uddannelse optagelse , som normalt kan også udfyldes online eller sendt via e-mail .

3 .
Tag en AIDS- pædagog uddannelse . De fleste hiv /aids-organisationer er beliggende i storbyområder , så du kan køre , tage en bus , taxa eller eventuelt en metro til organisationen , der holder din træning .
4 .
Practice undervisning . Spørg din instruktør for uddannelse , hvis du kan opsætte tid sammen med ham eller hende til at løbe gennem en prøve undervisningstime og modtage feedback . Hvis øve undervisning din instruktør ikke er muligt , så spørg dine nærmeste venner og /eller familiemedlemmer, hvis de vil lytte til og give dig feedback på din undervisning .
5 .

Find muligheder for at undervise . Tjek med den organisation , du tog din træning fra at se om det har muligheder for dig at uddanne folk . Spørg venner og familiemedlemmer, hvis de kan forbinde dig med mennesker og /eller organisationer med interesse i at få hiv /aids-undervisning sessioner . Du kan også ringe eller e-mail skoler , kirker og andre lokale organisationer , du er forbundet med at se, om du kan præsentere hiv /aids-undervisning sessioner til folk i lokalsamfundet .
6 .
Lære folk i lokalsamfundet om hiv /aids .

gode råd og advarsler


 • hiv /aids er et følsomt emne , der skal behandles forsigtigt og nænsomt . Du skal være opmærksom på den følsomme karakter af emnet på alle tidspunkter .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.