hvordan man kan bekæmpe svin og H1N1 influenza med vitamin D3

Svineinfluenza samt H1N1 influenza er langt mindre tilbøjelige til at komme banker på din dør , hvis din D3-vitamin niveau er op til par . Med tragiske nyhed som den unge pige, der kan nu kun gå baglæns efter at have modtaget en svineinfluenza skud , er folk på udkig efter flere alternative måder at bekæmpe sygdom i løbet af få risikable vaccinationer , der muligvis ikke hjælpe og forårsage mere skade end gavn .

To nye undersøgelser for nylig blev offentliggjort i Pediatrics tidsskrift viser, at 70 % af amerikanske børn , især mørke flået børn , er mangelfuld på vitamin D3 og er i fare for mange sygdomme , herunder forskellige kræftformer .
Adskillige børn , der er døde fra Svin , H1N1 influenza allerede havde neurologiske sygdomme, der er forbundet med vitamin D3 mangel . Dette er ikke til at tælle de utallige voksne , der også er mangelfulde og i fare .
Er det ikke ironisk, at efter år med at vide, at holde sig ude af solen og slather på alle typer af solcreme , der nu forældrene bliver rådet til at få deres børn ud i solen i mindst 10 eller 15 minutter om dagen ? D3-vitamin er kendt som solskin vitamin , fordi kroppen gør D3-vitamin ved at absorbere solens gennem huden .
Winter tid bringer mere sygdom for mange på grund af det faktum, at solen er knappe , så supplere med en kvalitet vitamin D3 Cholecalciferol er den sikreste løsning for at bekæmpe Svin , H1N1 , og enhver anden form for influenza går . omkring

Du skal bruge:
Hele mad -vitamin med D3 i det
. .
D3-vitamin opløselige kapsler .
Vitamin D3 dråber , flydende eller spray .

Til at blive testet en gang imellem .


1 .
~ ~ Shop for en god kvalitet vitamin D3 Cholecalciferol ~ ~
vitamin D3 Cholecalciferol den naturligt forekommende D , at vores hud gør fra solen. Denne type kommer fra animalske kilder såsom lanolin fra fåreuld , der er knækket fra fårene . Ingen skade er gjort for at fårene , som de er knækket regelmæssigt .
fleste kiosker og helsekost butikker bære vitamin D3 og de bedste typer er dem, der i olie opløselig form . Den tørre piller kan være et problem at absorbere så at sørge for din krop bliver den bedste form gå efter den økologiske kapsler med olie i dem .
2 .

~ ~ købe kvalitet Vitaminer eller D3-vitamin dråber eller Spray for Børn ~ ~
Undgå populære børne vitaminer med kunstige ingredienser og sødemidler som aspartam , at det kun skade et barns sundhed . De bedste af dem er hele fødevarer vitaminer med D3-vitamin i dem , men sørg for at det nok for dem .
Der er også meget gode alternativer til vitamin D3 piller som dråber og sprays , der sælges i helsekostforretninger eller online . Disse kan være det bedste alternativ for dem, der ikke eller ikke kan synke piller , også .
3 .
~ ~ søge råd hos en læge på det beløb, som Take ~ ~

Eksperter siger nu, at 2 til 5000 enheder af dette vitamin er sikkert at holde optimal sundhed med en test udført lejlighedsvis for at sikre dette er nok . Optimale niveauer er 50-65 ng /ml og kan være korrekt testet med en 25 Hydroxy -vitamin D- test gives af en læge .
De , der kæmper mod influenza er i stand til at tage meget højere beløb op til 10. 000 enheder eller højere for at blive rask hurtigt .
4 .

~ ~ Gå til en Solariet med UVB-stråler ~ ~
modsætning til populær lære en garvning seng med UVB vil bidrage til at producere vitamin D3 gennem hudoptagelse . Være klogt og ikke brænder , da dette ikke er sundt , og undgå solcremer med giftige kemikalier i dem .
5 .
~ ~ Tjek om din receptpligtig medicin Bloker denne Vitamin ~ ~
Tjek alle recepter du tager , som kan blokere for optagelsen af effekter af vitamin D3 . Disse er nogle af dem : antikonvulsiva , kolesterolsænkende medicin , mavesår medicin , kortikosteroider , hormonbehandling narkotika , antikoagulanter og andre, at din læge kan vide af
6
~ ~ Spis vitamin . D3 Foods ~ ~
Spis fødevarer, der har vitamin D3 i dem , men erkender, at en meget lille mængde kan fås på denne måde . Disse fødevarer har begrænsede mængder i dem : laks , sardiner , torsk , lever og æg fra græsning kyllinger

gode råd og advarsler


 • Dette er ikke ment til at være medicinsk . rådgivning eller træde i stedet for det .
 • Sørg for at du tager vitamin D3 med mad , så det absorberer bedre, fordi det er fedt opløselige .
 • må ikke tage det , hvis du har visse betingelser såsom : sarkoidose , tuberkulose eller lymfom . Tjek med din læge først .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.