hvordan man kan bo sikkert som en enlig kvinde

Når du er en enlig kvinde , sikkerhed er altid en bekymring , især når man bor alene . Følg disse nemme tips til at sikre, at du tager alle forholdsregler for at holde dig sikker

Du skal bruge:
papir og blyant til at tage notater


1
<. br > Den første rutine , du nødt til at følge , er det vigtigste . Har du ikke en rutine. Varierende din rutine kan være det vigtigste skridt til at bo sikker som en enlig kvinde . Vælg et par forskellige ruter til arbejde , jogge , eller noget andet du normalt gør , og tilfældig dem . Prøv at gøre det svært for nogen udenfor ser i at vide præcis hvor du vil være , og på hvilket tidspunkt . Prøv også at hvis du forlader og kommer hjem hver dag på samme tid , så tidligere på arbejde hver gang i et stykke tid . Eller stoppe på købmand eller bibliotek på din vej tilbage . Kom tilbage til frokost et par dage ud af ugens hvis det er muligt . Når du forlader på ferie , behøver ikke offentliggøre til kvarteret ved slæbe dit store og naturligvis besværlige poser til din bil . Pack din bil et par dage frem i tiden , hvis du bor i en lejlighed eller i garagen med garageporten ned . Ingen behøver at vide, du går ud af byen , medmindre det er deres forretning at kende . Dit job er at gøre din rutine mindre forudsigelig og efter denne " rutine " kan være den bedste beslutning , du nogensinde gøre .

2 .
Når du ankommer til eller forlader hjemme der er absolut et par rutiner du kan følge for at få en sikrere eller frakørsel . Lad os tale om dem af jer , der bor i boliger med tilhørende garager . Når jeg forlader mit hjem i morgen via garagen jeg altid føler mig meget mere sikker , hvis jeg låser min garage dør . Jeg vil også tage den vane at komme ind i min bil og låse dørene , FØR jeg åbner garagen . Har en garage døråbner er uvurderlig , og en billig måde at holde dig sikker . På denne måde kan du åbne garagen , når du er sikkert i bilen , ligesom du starter motoren . Et andet tip til dem , der har den luksus af en garage er altid se garageporten gå ned . Det tager kun et par sekunder for at sikre , at din garageport har ramt jorden uden luskede ubudne gæster rullende i nedenunder . Et sidste tip til at bruge garage som et sikkerhedsnet værktøj , er at holde garagen så rodet fri som muligt . På den måde når du kommer hjem om eftermiddagen , kan du se garageporten kommer op , undersøgelse i garagen og dine omgivelser og sikkert drev i at se området, da døren går ned bag dig . Når du ved, at din garage sikkert er lukket så kan du låse din bil døre og indtast dit hjem med en rolig tillid .
Hvis du bor i en lejlighed spændende og ankommer til dit hjem sikkert kan være en smule mere udfordrende , men der er nogle ting , du kan gøre . Hvis det stadig er mørkt , når du forlader i morgen skal du sørge for at forlade den forreste lys . Det gør din entré mere synlige og offentlige , hvis noget skulle ske , alle andre i nabolaget , vil være i stand til at se nøjagtigt , hvad der foregår . Hvis du har en front -og bagdør , randomisere hvilken dør du kommer ind og ud af . Hvis du har en nabo eller ven med en tilsvarende arbejde tidsplan , ringe til dem på telefonen og udrejse /indtast mens de er på linje . Det er en gensidig relation , der kan hjælpe med at redde både dit liv , hvis nogen af jer er i en knibe .
3 .
Det sidste trin til at bo sikker som en enkelt kvinde er at have den rette sikkerhed værktøjer . Har en overvåget alarm system er nok det bedste , du kan gøre, men lad os se det i øjnene , selv alarmsystemer kan undertiden ikke lykkes . Efter et forsøg på indbrud i mit hjem , min roommate og jeg blev tvunget til at indse denne kendsgerning . Vi købte en simpel pind af træ , og lagde den i sporet af vores skydedør . Vi har også købt en dør marmelade , der forhindrer nogen i at kunne sparke i døren . Det var kun $ 18 bukke på remise . Også , vi har købt timere og installeret dem i front og baglokaler , så ville lyset gå til og fra , når vi ikke er hjemme . Vi naturligvis et par dage ændre indstillingerne på timeren , så lyset kommer til og fra på forskellige tidspunkter i løbet af dagen og aftenen . Vi besluttede også at få en hund , fordi vi læse, at ubudne gæster er mindre sandsynligt at indtaste et hjem med en gøende dyr . Det skal bare opkald til stor vægt på deres forsøg . Hvis du ikke kan have en hund , kan du altid få et skilt , der siger du gør . Du kan også gøre dette med alarmsystemer . Hvis du ikke har en tyverialarm, kan du altid lægge op skiltning, der siger, at du gør . Da jeg boede i Atlanta , var der flere brud i på min lejlighed bygning , så snart vi placeret Alarmovervågning tegn ( selv før alarmer var faktisk installeret ) pausen ins stoppet .

gode råd og advarsler • Pick nogen, du har tillid til og indføre procedurer med dem for at hjælpe dig med at holde sikker (som morgen eller aften mobiltelefon opkald , når du er ankommer til eller forlader dit hjem . )
 • Når du vælger et hjem , give sikkerhed høj prioritet . Undersøge, hvad potentielle sikkerhedsrisiko en fordel ejendommen har , før du vælger at bo der .
 • Kontakt din lokale isenkræmmer for at finde ud af om sikkerheden værktøjer, du kan bruge i dit hjem .
 • altid efterlades indgangen lys på , eller endnu bedre køb oversvømmelser lys på sensorer .
 • Selvfølgelig er denne artikel ikke fuldt bevis , og selv dem, der tager det bedste forholdsregler kan stadig blive ofre , men hvis du følger disse råd nøje Du kan potentielt spare dig selv fra at falde bytte .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.