hvordan man kan rense en elektronisk cigaret

Elektroniske cigaretter er et alternativ til røgtobak , ikke nødvendigvis en hjælp til rygestop . De ligner standard cigaretter , men de indeholder patroner , der bærer flydende nikotin . Når en bruger pust på en elektronisk cigaret , er et batteri aktiveret , der varmer nikotinen til damp . Brugeren derefter inhalerer denne damp . Men ifølge CNN. com , fordi dette produkt er forholdsvis nyt , er der ikke tilstrækkelig forskning til at erklære , at det er sikkert at indånde ren nikotin

Du skal bruge:
Klud .
Elektronisk cigaret .


1 .

Brug en fnugfri klud til at rengøre rundt i området , der forbinder dit batteri til dit forstøver . Brug ikke vand eller rengøringsvæske af nogen art . Vær sikker på , at der ikke er nogen partikler fra kluden efterladt , da de kan være et uheld introduceret til varme- spolen bolig.
to .
Dræn væske oprustning , der kan have sivede fra cylinderampullen til den forstøver . Der er tre måder at gøre dette . Den første er at fjerne mundstykket , så batteriet monteret. Blæse luft forsigtigt ind i batteriet på LED ende for at aktivere batteriet . Dette vil forårsage nogen væske, der skal fordampes , fordi det vil opvarme forstøver .
3 .
Dræn overskydende væske ved først at fjerne batteriet og mundstykket . Så blæse luft ind i hullet hvor batteriet forbindelse til forstøver . Dette vil hjælpe klar væske væk fra varmefladen . Tryk på den forstøver meget let på en klud efter hver tredje ånde. Hold gøre dette indtil du ikke høre nogen klukkende lyde . Så står op atomizer den en ren klud til at dræne yderligere væske .

4 .
Tøm væsken natten ved at skille enheden . Placer atomizer på en ren klud og lad den der for at dræne . Vær sikker på at batteriet forbindelsen side vender opad .

gode råd og advarsler


 • Stikke en klud inde i forstøver til at opsuge væske kan resultere i at lade små stykker af klud inde i elektroniske cigaret .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.