hvordan man stopper med at ryge og håndtere depression

Ifølge medicinenet. com , " Rygning er en afhængighed . Tobak indeholder nikotin , et lægemiddel , der er vanedannende . Mere end 430. 000 dødsfald i USA hvert år af rygning-relaterede sygdomme . " Rygestop er lige så omhyggelige som at sparke en anden afhængighed . Der er betydelige fordele ved at holde op , herunder : øget sundhed, et bedre udseende og mindre miljømæssige toksiner . Afslutning på din egen viser utrolig viljestyrke , men der er utallige metoder, hvis hjælp er nødvendig . Ifølge rygning . ygoy. com , " Rygning forårsager depression på grund af tilbagetrækningen fra en fysisk og psykisk vanedannende stof , kaldet nikotin . " Consulting professionel hjælp er den bedste metode til at løse eventuelle psykiske lidelse , især depression
1 .
Kontakt en læge, som vil hjælpe dig stoppe din rygning afhængighed . Tal med din læge om din depression , og hvordan rygning spiller en rolle i den .
2 .
fastsat en dato for rygestop . Fortæl dine venner og familie, at du er at holde op , så du vil have en støtteordning på alle tidspunkter. Tilbringe mere tid med sine kære at undgå følelser af ensomhed fra depression .

3 .
Bemærk , hvad der udløser din trang til at ryge . Fortrænge aktiviteter , der udløser din rygning med engagementer , der er befordrende for at holde op . Motion , læse , danse eller gøre noget sjovt . Hold dig travlt og engageret for at mindske depression symptomer .
4 .
Deltag i en støttegruppe for rygestop . Vedrører de andre , der forsøger at holde op. Udtrykke dine følelser og følelser så meget som muligt . Tal om din depression og være åben for alle råd , der tilbydes .
5 .

Erstat cigaretter med en næsespray eller tyggegummi . Disse produkter vil langsomt fjerne din krops trang til nikotin .
6 .
Buy pakker cigaretter, som du ikke kan lide . Den modvilje vil langsomt forhindre dig i at købe cigaretter helt .
7 .
Begynd at spise en mere afbalanceret kost . Spise rigtigt kan bringe balance i krop og sind . Spise mere frugt , grøntsager , magert kød og drik rigeligt med vand . Se dine depression langsomt fade på grund af din tilfredshed med generelle sundhed .

8 .
række ud til andre for at afbøde din depression . Lær af andre og deres måde at håndtere problemer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.