hvordan man stopper med at ryge uden ulemper

Der er mange grunde til at stoppe med at ryge , men det bedste grund til at stoppe er, at rygning i sidste ende vil slå dig ihjel . Ryge cigaretter forårsager lungekræft , hjertesygdomme og andre alvorlige medicinske tilstande . Grunden til at mange rygere finder det ekstremt svært at holde op , er , at deres krop har opbygget en afhængighed af nikotin . Der kan være andre ulemper ved at holde op , men følg disse trin for at sikre, at du vil stoppe med at ryge med succes og undgå disse ulemper

Du skal bruge: .
Nikotinplastre eller tyggegummi .
Stedfortræder for cigaretter , såsom solsikkefrø eller Beef Jerky .


1 .

fastsætte en dato for, hvornår du vil stoppe med at ryge . Hvis du indstiller en dato , vil denne holde dig ansvarlig og fjerne undskyldninger for , hvorfor du ikke kan stoppe med at ryge . Fortæl andre, når du har planer om at holde op , som vil hjælpe dig med at holde motiveret og undgå den ulempe at tale sig selv tilbage i rygning .
2 .
Brug nikotinplastre eller tyggegummi . Disse produkter kan reducere nikotin trang og sikre din vej til bedring. Brug disse produkter , når du først holde op , og langsomt bruger mindre og mindre , indtil du ikke længere er afhængig af nikotin . Brug nikotin erstatninger , som patches eller tyggegummi , vil hjælpe dig med at undgå den ulempe ulidelige trang .
3 .
Fortæl venner og familie om din beslutning om at stoppe for at undgå den ulempe at give op på grund af manglende støtte . Opmuntring fra venner og familie kan hjælpe udfordre dig til at stoppe for godt .

4 .
Brug andre orale stimulanser til at erstatte cigaretterne . Nogle eksempler kan nævnes solsikke og Beef Jerky . Disse fødevarer kan bidrage til at undgå den ulempe at have noget at gøre med dine hænder og mund .
5 .
Undgå fristende situationer . For eksempel , dine kolleger , hvis du gå udenfor for at have en cigaret på en pause , skal du ikke gå ud med dem . For at undgå den ulempe at ville ryge , når andre er rygning , skal du ikke være omkring andre rygere , når de er belysning op . Hvis du kan undgå disse situationer , vil du blive mere tilbøjelige til at holde op med succes .

gode råd og advarsler



 • Før holde op, skriver ned de grunde , du gerne vil holde op . Bortset fra den indlysende sundhedsmæssige årsager, omfatter udgifter til cigaretter , dårlig ånde , duften , og den skade, du gør med passiv rygning . Hvis du hule i og har en cigaret , er det ikke enden af verden . Bare koncentrere din opmærksomhed på at holde op og minde dig selv at du har en plan om at undgå de negative ulemper .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.