kan du drikke alkohol , mens mod antibiotika ?

Drikke alkohol , mens man samtidig tager antibiotika medicin kan forårsage farlige og til tider livstruende , og det bør ikke ske uden opsyn af en læge . Sværhedsgraden af effekterne afhænger af , hvilke typer indtaget og mængder af medicin og alkohol

Typer


Antibiotika er en klasse af medicin , der bremser eller dræber bakterier . De tre vigtigste typer er antiviral , antiparasitære og svampemidler .

Symptomer


Den almindelige symptomer på alkohol og antibiotika interaktion er kvalme , døsighed , urolig mave og svimmelhed .

Effekter


Alkohol er ikke altid mindsker effekten af antibiotika . Men Georgien regering Sundhed guide hedder , at visse typer af medicin , er som doxycyclin ( Vibramycin , Doryx ) afsmeltet mindre effektive ved at drikke , hvilket gør en højere obligatorisk dosis .

Advarsel


Ifølge hjemmesiden Alkohol og antibiotika , "den mest almindelige følger efter med alkohol og antibiotika er skader , øget risiko for sygdom og til tider død . " I virkeligheden , som det fremgår af statistikkerne , mindst 25 procent af alle skadestuebesøg skyldes alkohol og medicin interaktion , pr Steady Sundhed .

Solution

Hvis alkohol og antibiotika er taget på samme tid , bør patienten straks stoppe med at tage enten et par timer drikke store mængder vand , må du ikke køre bil eller betjene maskiner , og komme i kontakt med en læge Pr Walgreens Apotek , skal du altid med din læge om lægemiddelinteraktion oplysninger .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.