økologisk landbrug miljømæssige fordele

De fleste mennesker er blevet gjort bekendt med de sundhedsmæssige fordele, at økologiske fødevarer indeholder , men det økologiske landbrug er også meget gavnligt for miljøet . Traditionelle landmænd bruger kemikalier til bekæmpelse af skadedyr . Men brugen af pesticider forurener grundvand og forstyrrer jordens frugtbarhed . Over tid , mister mad dyrkes i kemiske belæsset jord dens næringsværdi . Økologisk landbrug hjælper jorden til at opretholde den rette balance af vitaminer , mineraler og andre egenskaber er nødvendige for at dyrke fødevarer . Økologiske marmelader jorden ved at reducere erosion og undgå kemisk oprustning i landet .

Definition


Definitionen af økologisk landbrug er en form for landbrug , der bruger metoder som dyrkning , vekseldrift , grøngødning , biologisk skadedyrsbekæmpelse og kompostering at dyrke fødevarer og andre planter . Der er mange miljømæssige fordele ved økologisk landbrug . For eksempel hjælper økologisk landbrug til at holde vand og grundvand rent ved at reducere kemiske forureninger , der kan udvaskes i jorden. Økologisk landbrug øger sundheden af jorden , så jorden til at producere til flere år end konventionelt dyrkede arealer .

Sædskifte


Sædskifte er en proces af voksende forskellige typer af afgrøder i visse områder på forskellige årstider . Hjemmet af forskellige plantearter stadighed ændres for at undgå ophobning af visse skadedyr , der gerne spise visse afgrøder . Flytning af afgrøder skaber også mere næringsstof tæt jordbunden, fordi overdreven brug af jorden får næringsstoffer i jorden for at blive udtømt. Dette skaber mere frugtbar jord , som altid er godt for miljøet .

Grøn Kunstgødning


grøngødning er en almindelig praksis i økologisk landbrug. Grøngødning er en type afgrøde dækning , der bruges til at tilføje ekstra vitaminer til jorden . Fælles næringsrige afgrøder dyrkes med kogødning , såsom sennepsfrø , bukkehorn , havre , rug , Fava bønner og kløver . Afgrøderne er derefter pløjes og mosede der skal bruges som en afgrøde dække for andre planter , så dybest set grøngødning er en kombination af de faktiske gylle og forskellige planter . Grøngødning hjælper med at afbalancere de bakterier og kvælstof i jordbunden . Dette skaber rod systemer til at forbedre ud til at forebygge jorderosion , hvilket er et andet plus for planeten .

Kompost


Kompost , også kaldet brune affald , er en anden metode, der anvendes til at dyrke økologiske produkter . Kompostering er en proces af at kombinere mad og anlæg affald , der skal anvendes som gødning , jord balsam og naturlige pesticider . Kompostering hjælper med at holde affald ude af lossepladser .

biologisk skadedyrsbekæmpelse

Biologisk skadedyrsbekæmpelse er praksis for at kontrollere fejl ved hjælp af andre fejl, der er til gavn for planter . Lady bugs og andre naturlige rovdyr bruges til at beskytte planter og dræbe de dårlige fejl, der kan lide at spise planter . Dette reducerer mængden af pesticider og insekticider , der er frigivet i miljøet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.