på arbejdspladsen løft sikkerhed

Udøver sikkerhed på arbejdspladsen , når det kommer til at løfte ting kan være meget vigtigt . Når nogen løfter et objekt forkert , kan det give problemer for den ansatte sammen med sin arbejdsgiver

Du skal bruge: .
koldt vand
Gazebind .

korrekte procedurer


Sørg dine fødder er skulder bredde fra hinanden , før du løfter noget . Denne procedure giver dig mulighed for at forblive stabil og ikke vælter eller falder . Har en solid base holder dig konstant .

Squat Procedure


Det er en god idé at holde din mave muskler stramme , når du er ved at løfte en tung genstand . Dette vil reducere belastningen på rygsøjlen . Lidt bøje dit knæ , så squat i en løft position . Hold ryggen lige .

Gribende


Grip objektet med begge hænder og sørg for at have et sikkert , stabilt greb , før du begynder at løfte objektet . Hvis objektet er en boks , kan du tippe kassen til den ene side og slip din hånd under boksen , så tip boksen til den anden side , som giver dig mulighed for at placere den anden hånd under boksen .

Stående


Formålet bør placeres tæt på kroppen , som hjælper dig med at holde den stabil . Propel dig opad , til stående stilling , ved hjælp af dine ben . Dette bør være en jævn overgang til en stående stilling .

Straight Back

Altid holde din ryg lige under hele proceduren . Undgå tendensen til at bøje ryggen , selvom du tror en objekt er ikke tung .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.