regler om anvendelse af engangshandsker i køkkener

Engangshandsker bruges i køkkener som en foranstaltning for at sikre sikker håndtering af fødevarer og fjerne forurening af fødevarer og fødevarebårne sygdomme . Ved at følge nogle få enkle retningslinjer, kan du være sikker på, at engangshandsker anvendes på bedste måde , og de udrette funktion til at sikre bedre fødevaresikkerhed

Handsker er ikke en erstatning for håndvask


Engangshandsker bruges i køkkenet for at hjælpe med at forhindre spredning af farlige bakterier . Bakterier kan dog forurene ydersiden af handskerne så let, som de kan forurene bare hænder , og den fugtige indre af handsker kan være et udmærket grobund for bakterier .

Ifølge " Hand-Hygiejne Undersøgelse " udført af CDC ( Centers for Disease Control og Forebyggelse ) håndvask satser falde betydeligt , når maden arbejdere handsker . Mad arbejdstagere bør mindes om, at handsker er nogen erstatning for god håndvask praksis .

Skift Handsker Ofte


Handsker skal skiftes , når du skifter mad service-opgaver , såsom når de flytter fra forbereder kød til at forberede grøntsager , efter at have rørt nogen del af kroppen , efter brug af badeværelset , og helst de er beskadiget . Hænderne skal vaskes hver gang handsker er ændret.

Brug højre Kind of Handsker


Billigt , løstsiddende poly handsker der er passende for situationer, hvor handsker skal ændres hyppigt , som når en arbejdstager skal ofte skifte fra madlavning til drift af en kasseapparat . Mere holdbare , figursyet handsker lavet af materialer som latex og vinyl er bedre til at arbejde med varme . De er bedre til at udføre en enkelt opgave for en længere periode , som forbereder en type af mad , på grund af deres holdbarhed .

Vær opmærksom på latexallergi


Latex er et naturligt gummi , og nogle mennesker kan blive følsomme eller allergisk over for det . Latex allergi betragtes som en erhvervssygdom , fordi det bliver mere almindeligt som antallet af engagementer med latex stigninger . Latex-fri materialer som vinyl og nitril kan erstattes af følsomme mennesker . Allergivenlige latex handsker er til rådighed.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.