rolle alkalisk fosfatase

Alkalisk fosfatase , også kendt som ALP , er et enzym , der bedst udfører i et alkalisk miljø . Enzymet i sin normale interval er på 20 til 140 IE /L ( internationale enheder over liter )

rolle Fjernelse Fosfater


Alkaline phosphatase er vigtig for fjernelse af fosfat grupper . Fjernelse af fosfat grupper hjælper lette metabolisme i kroppen.

Forhøjede niveauer


Forhøjede niveauer er fundet i knoglen , leveren , nyrerne , galden og moderkagen , hvor processen med stofskiftet oftest forekomme, men normalt niveauer er til stede i hele kroppen .

lav eller ingen Niveau Effects


Manglen på ALP betyder normalt en infektion vil fortsætte , eller en celle , vil mutere i kroppen . Kræft ikke kan overleve i en basisk miljø . Lave niveauer af alkalisk fosfatase føre til uønskede abnormaliteter og sygdomme , som f. eks autosomal recessiv sygdom , leukæmi , Anæmier og underernæring .

højtstående Skilte


Høje niveauer af ALP indikerer en helbredende proces i kroppen. Nogle gange ALP , er som i en kronisk tilstand, som galdestenssygdom , ikke længere er nødvendig og bliver til affald i blodet , selv så , affald ALP er stadig et tegn på en helbredende proces .

normale standarder Vary

Høje niveauer af ALP i én person kan ikke være den samme standard i en anden person . Hver person har sin egen normale spektrum af ALP .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.