sort mug farer

Mold-en type svamp-ydelser friluftsliv ved at bidrage til nedbrydning af organisk stof, ligesom træ blade . Indendørs , dog skimmelvækst er ikke så velkommen og i tilfælde af sort mug kan være farligt for sundheden af voksne og børn

Identifikation <. /h2 > Black skimmelsvamp er et udtryk brugt til at beskrive den giftige , grønlig- sort skimmel , der er slimet i udseende og udvikler indendørs i fugtige , mørke områder . Det er almindeligt, at formen for at udvikle sig efter en oversvømmelse , som følge af utætte rør eller et toilet overfyldte .

Typer


Black skimmel er også kendt videnskabeligt som Stachybotrys chartarum eller Stachybotrys atra , stammer af skimmel , der normalt vokser på produkter , der indeholder cellulose-genstande som papir , pap , fiberplader , loft fliser og træ-baserede produkter, der anvendes regelmæssigt i byggeri og anlæg .

Effects


Udsættelse for sort mug kan forårsage kronisk træthed og hoste , hovedpine , feber , øjenirritation , nysen , udslæt , svimmelhed , influenza-lignende symptomer , hårtab , opkastning og diarr¨¦ .

Sort skimmel kan udgøre ekstrem sundhedsrisici især for spædbørn , hvoraf nogle er døde som følge af åndedrætsorganerne blødning eller SIDS . Andre alvorlige virkninger omfatter betændelse i slimhinderne i munden , næse eller hals , stramning af brystmusklerne , åndedrætsbesvær , spyttede blod op , bronkitis og infertilitet .

Teorier /Spekulation


Flere undersøgelser er nødvendige for at afgøre, om sort skimmel forstyrrer funktionen af det centrale nervesystem , men de svampe der er knyttet til CNS-relaterede problemer som personlighed ændringer , søvnforstyrrelser og hukommelsestab .

Advarsel


Hvis du har mistanke om sort mug i dit hjem , skal du tage skridt til at udrydde den . Brug en affugter , eller få professionel hjælp til at slippe dit hjem af denne fare .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.