virkningerne af at spise mug på fødevarer

Spise muggen mad kan forårsage allergiske reaktioner og sygdomme . Med den tid, formen er synlige på overfladen af fødevarer , har tynde tråde af skimmel typisk vokset sig dybt ind i maden . Hvis du ser nogen mug på maden , er det normalt bedst at smide det væk

funktioner


Molds er svampe , der udleder sporer i luften for at reproducere . Hoveddelen af formen er ikke nemt ses og består af trådlignende vækster i hele fødevare , mens de farvede formen , du ser på overfladen af fødevarer er kun sporer . På det tidspunkt formen bliver synligt producerer sporer , er maden fyldt med bittesmå tråde af mug .

Effects


For de mange mennesker, der har mug allergi , spise mug kan give luftvejsproblemer , hoste , nysen , øjne eller hudirritation , hovedpine eller kvalme . Nogle skimmelsvampe producerer giftstoffer, som kan forårsage sygdomme , såsom aflatoxin , som kan forårsage kræft .

Forebyggelse


Undersøg mad omhyggeligt for formen, før du køber den . At modvirke skimmelvækst , holde letfordærvelige fødevarer nedkølet , og holde dit køleskab , karklude og svampe rene .

Skal jeg spise det?


Når du bemærker en lille plet af mug på maden , kan du blive fristet til at afskære den muggen del og spise resten . Ifølge USDA , er det ikke sikkert for bløde fødevarer , såsom frugt og bagværk , fordi formen faktisk er stigende i hele fødevare . Men det er OK for fødevarer såsom hårde oste og pølser , fordi skimmelvækst ikke kan trænge meget langt ind hårdere fødevarer .

Fordele

Nogle fødevarer forme er gavnligt. Penicillin ( et antibiotikum ) kommer fra en brød form , og nogle typer af oste er fremstillet ved hjælp af forme , der er sikre at spise .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.