virkningerne af lavt blodtryk

Kroppens blodtryk skal være høj nok til at levere blod til organer i hele kroppen . Ifølge medicinenet. com , det " er genereret af hjertet at pumpe blod ind i arterierne , og er reguleret af svar fra arterierne til strømmen af blod . " Når denne proces ikke lykkes, kan kroppen lider under de negative og potentielt skadelige virkninger .

En normal blodtryk er typisk 120/80 . Den øverste række er trykket i arterierne fra hjertet af kontrakter og bunden er hjertet muskelafslappende efter veerne .

Årsager


Drops i blodtrykket kan være forårsaget af noget så simpelt som at få op for hurtigt fra en liggende position eller siddende stilling . Ifølge medicinenet. com , når kroppen er i en position for en lang periode blodet afregner og blodtrykket falder . Dette medfører en person til at føle sig svimmel , når De står og kan endda forårsage nogen til at besvime .

Virkninger på hjertet


Når en persons blodtryk er ekstremt lavt og ude af stand til at levere blod til kranspulsårerne , brystsmerter kan forekomme, og eventuelt et hjerteanfald . Hvis blodtrykket fortsat falder uden bedring, kan kroppen gå i chok , hvilket medfører flere organsvigt .

Virkninger på nyrerne


Lavt blodtryk kan påvirke nyrerne . Når blodforsyningen til nyrerne er for lav , kan nyrerne ikke fungerer ordentligt at befri kroppen af affald . Dette kan igen medføre stigninger i urea og kreatinin , fordi de ikke er blevet bortvist af nyrerne .

Generelt Symptomer


Ifølge Mayo Clinic. com , dråber i blodtrykket kan forårsage en person til at føle sig svimmel eller uklar med mulig besvimelse , nedsat koncentration , sløret syn , kvalme , klam hud , hurtig vejrtrækning , træthed , depression og tørst . Mayo Clinic anbefaler, at hvis du oplever disse symptomer på regelmæssig basis , et diagram deres forhold og bringe diagrammet til din læge .

mulige komplikationer

Ifølge Merck online manualen , at det første organsystem start ikke med ekstremt lavt blodtryk er hjernen . Dette skyldes, at hjernens beliggenhed, på toppen af kroppen , hvor blodet skal arbejde ekstra hårdt for at komme til på grund af tyngdepåvirkning . Det er derfor de fleste mennesker med lavt blodtryk svimmel . Hvis blodtrykket skulle fortsætte med at falde , kunne hjerneskade forekomme .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.