virkningerne af oleoresiner peberfrugt

Oleoresiner Capsicum er ekstrakt af chili peber , der anvendes i peberspray som et alternativ til våben såsom muskatblomme eller tåregas . Oleoresiner er det stof , der giver peberfrugter deres karakteristiske brændende fornemmelse . Naturligt forekommende og relativt billigt at producere , er oleoresiner capsicum sprays , der anvendes af både de retshåndhævende myndigheder og enkeltpersoner som et defensivt våben mod overfald eller angreb , bidske hunde og bærer angreb

Du skal bruge: .
Koldt vand
. Gazebind .

Kendetegn


Capsicum er slægten navn for peber plante , der strækker sig fra almindelige sort peber gennem chilis såsom jalapeno og Habanero . Disse peber indeholder capsaicin , det stof, der er ansvarlig for peber 's varme . Jo mere capsaicin , jo varmere peber . Oleoresiner Capsicum er ekstrakt af tørrede peber planter .

Virkninger på hud


oleoresin Capsicum irriterer huden og forårsager betændelse i slimhinderne . Inflammation er næsten øjeblikkelig og smertefuld , når peberspray kommer i øjne, næse , mund , eller åbne sår , der forårsager rødme , hævelse og tåreflåd .

Respiratoriske Effects


Vejrtrækning i oleoresiner peberfrugter forårsager betændelse i munden , næse , og hals , hvilket resulterer i hoste , gagging og åndenød .

Andre fysiske effekter


Kombinationen af smerter , åndenød og løbende øjne gør både mennesker og dyr hjælpeløs næsten øjeblikkeligt , får dem til at enten flygte eller skjule , hvilket gør det en afskrækkende virkning.

Behandling

Virkningerne af oleoresiner Capsicum generelt løser hurtigt . Den hoste og rive det er kroppens naturlige reaktion på irritationsmoment i peberspray effektivt skyller det fra kroppen . En steril øje vask og skylning de foretagne området med vand kan hjælpe med at fremskynde lindring af symptomerne .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.