Formålet med CPR

En persons hjerte og evne til at ånde regelmæssigt kan stoppe i løbet af en medicinsk nødsituation , som når en person har et hjerteanfald , eller når han har været under vand for længe . Performing Cardio lungegenoplivelse ( CPR ) på ham kan forhindre hans død

Formål


CPR kombinerer vejrtrækning og brystet komprimeringer at cirkulere en lille mængde blod og ilt i ofre, hvis hjerte er stoppet . Denne køber dem lidt tid, før medicinsk personale kan håndtere en nødsituation .

Læring


Uddannelse af denne teknik tager mindre end et døgn og er tilgængelig fra sådanne organisationer som det amerikanske Røde Kors . For bedre effektivitet , kan du lære CPR med First Aid og automatisk ekstern defibrillator ( AED ) kurser .

AED


Ofte brugt som en del af CPR , at AED er en automatiseret anordning , der sætter puder på offerets bryst til chok for hjertet i en regelmæssig rytme .

Historie


I 1740 , Paris Academy of Sciences anbefales mund-til-mund genoplivning til druknede ofre . I 1891 gennemførte Dr. Friedrich Maass det første dokumenterede brystet kompression hos mennesker . I 1960 blev CPR udviklet med American Heart Association ( AHA ) tilrettelæggelse bestræbelser på at lære teknikken til læger .

Effektivitet

Ifølge AHA , effektiv CPR kan fordoble et offer chance for at overleve . Ellers en pludseligt hjertestop offerets overlevelse falder med 7 til 10 procent for hvert minut , før deres hjerte rytme er genoprettet . Se ressourcer til mere statistik .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.