N02 bivirkninger

NO2 , også kaldet nitrogenoxid, er et stof , der bruges som en vasodialator . Som sådan kan brugen af dette produkt føre til en bred vifte af mild til svær bivirkninger afhængig af brug , dosering og særlige individuelle

Identifikation


NO2 , eller nitrogenoxid , er et stof , som kan findes i form af en indånding gas og som en pille supplement . Det har været markedsført over for bodybuildere , som han hævder at øge blodgennemstrømningen og skabe store gevinster i muskelmasse . Ifølge Drugs. com , i en medicinsk indstilling NO2 bruges til at behandle " . . . respirationssvigt i for tidligt fødte børn . " NO2 virker ved at afslappe musklerne for at give mulighed for at udvidelse af blodkarrene . I den forbindelse giver det for lettere blodcirkulationen til lungerne .

sjældne bivirkninger


Drugs. com beretter, at i en placebo kontrolleret studie , 13 procent af deltagerne oplevede hypertension , 12 procent tilbagetrækning, 7 procent sepsis , 6 procent infektion og 5 procent cellulitis . Hertil kommer , . 9 procent oplevede atelektase , 5 procent stridor , 8 procent hæmaturi og 8 procent hyperglykæmiHvis du oplever nogen af ovennævnte bivirkninger , så kontakt straks din læge .

almindelige bivirkninger


I en kontrolleret undersøgelse rapporteret af Drugs. com , 35 procent af spædbørn , der modtager NO2 behandlingserfarne methæmoglobinæmi , en 7 procent stigning i niveauet af methæmoglobin . Niveauer af methæmoglobin , dog vendte tilbage til en normal tilstand i løbet af få timer efter NO2 behandlingen blev stoppet . Diskuter farerne ved at bruge NO2 til dit barn med din læge

Lægemiddelinteraktioner


NO2 kan interagere med følgende lægemidler : . prilocain , natriumnitroprussid og nitroglycerin . Vær sikker på at konsultere en fuldstændig liste af mulige lægemiddelinteraktioner , før du bruger NO2 eller det administreres . Altid drøfte din nuværende og tidligere medicinering brug for at undgå eventuelle alvorlige lægemiddelinteraktioner og bivirkninger .

Advarsel

Da NO2 ikke er blevet testet for brugen af bodybuildere , diskutere de risici for at bruge dette produkt med din læge . Privatpersoner, der anvender NO2 i et rekreativt måde har oplevet hovedpine , diarré og kvalme samt usikre dråber i blodtrykket .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.