Streptococcus pneumoniae vaccination farer

Pneumokok infektion er almindeligt hos børn . Men i både børn og voksne , kan det være livstruende . Når infektionen opstår i øret eller meninges af hjernen , kan på lang sigt af det inkluderer døvhed eller neurologiske mangler . Siden 2000 har en vaccine er tilgængelig i USA for børn . En vaccine til voksne har været tilgængelig siden 1970'erne . Risikoen for milde reaktioner på vaccinen er at foretrække frem for virkningerne af sygdommen

Streptococcus pneumoniae


Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse , der er 13 tilfælde af invasiv Streptococcus pneumoniae ( pneumokok ) sygdom per 100. 000 indbyggere i USA hvert år . Pneumokokker , da bakterierne også kaldes , kan forårsage infektioner i forskellige steder på kroppen . Bakterierne kan give meningitis , lungebetændelse , otitis media ( infektion i øret ) og endda sepsis ( systemisk infektion ) . Venstre ubehandlet kan sygdommen være dødelig eller føre til alvorlige komplikationer og har langsigtede virkninger .

Strep Pneumo Vaccine


Fordi børn er størst sandsynlighed for at erhverve pneumokokinfektion er vaccinen mod pneumokokker anbefalet til børn under 2 . På grund af deres alder og immunstatus , er voksne ældre end 65 anbefales også at få vaccineret . Vaccinerne er effektive mod 23 af 90 kendte stammer af pneumokokker .

kendte bivirkninger


Kendte bivirkninger af vaccinen er rødme på injektionsstedet , ømhed , og en mild feber . Sjældne bivirkninger omfatter myalgi ( krop ømhed ) og høj feber . Hvis den person , der modtager vaccinen er allergisk over for nogen af komponenterne i vaccinen , kan han eller hun har en allergisk reaktion på vaccinen . Personer med tidligere allergiske reaktioner over for vaccinen , bør ikke modtage en booster .

Årsagssammenhæng


Der er nogle bekymringer om vacciner og mere alvorlige reaktioner end bare allergisk dem . Dette er på grund af en formodet stigning i antallet af alvorlige hændelser efter at være blevet vaccineret . Efter yderligere analyse, kun disse begivenheder synes at være forbundet til vaccinen på grund af vaccinens udbredte brug . Det vil sige, nogle mennesker har helbredsmæssige begivenheder ( såsom hjerteanfald ) med eller uden vaccinen , men administrationen af vaccinen før begivenheden gør vaccinen mistænkte .

risici og fordele

Reaktionerne på pneumokok vaccine er langt mere acceptabel end risikoen for pneumokok infektion. Ømhed og en lav feber , ikke fører til hjerneskade eller endda et besøg hos lægen . En infektion , kan i det mindste være dyrt i sygesikringsomkostninger og i værste fald , en person koste deres liv . Med korrekt immunisering niveauer , er vaccinen en fordel for offentligheden som det forhindrer bakterierne i at forårsage udbrud af sygdommen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.