africanum bivirkninger

Africanum , også kendt som Pygeum africanum , er en urtekosttilskud , der bruges til at behandle personer , der lider af en forstørret prostata . Brug af dette tillæg , kan føre til en række bivirkninger spænder i sværhedsgrad er baseret på de særlige individuelle

Identifikation


africanum , generisk kendt som Pygeum , er en urte uddrag fra den afrikanske blommetræ . Træets bark bruges ofte til at behandle personer med BPH ( benign prostatahyperplasi) og andre urinveje . Barken ekstrakt indtages oralt til at lindre symptomerne i forbindelse med en forstørret prostata . Andre anvendelser af dette produkt bør afgøres af din læge .

almindelige bivirkninger


Brug af africanum kan føre til en række almindelige bivirkninger , herunder kvalme , forstoppelse , diarré , mavebesvær og mavesmerter . Selv om disse er de hyppigst rapporterede bivirkninger , der er brugere af africanum som har oplevet nogen bivirkninger overhovedet . I tilfælde af forværring eller vedvarende bivirkninger fra ovenstående liste , skal du kontakte din læge . Vedvarende bivirkninger kan signalere et alvorligt problem .

alvorlige bivirkninger


I sjældne tilfælde kan brugerne opleve alvorlige allergiske reaktion på supplere signaleres ved hudirritation , udslæt , nældefeber og hævelse af ansigt , læber eller hals . Desuden kan dem, der oplever en allergisk reaktion også har åndedrætsbesvær . Vær sikker på at tjekke med din læge, før du bruger africanum at undgå muligheden for allergiske reaktioner . Hvis disse symptomer på reaktion, som straks søge lægehjælp .

Lægemiddelinteraktioner


africanum kan reagere negativt med følgende medicin : østrogen , hormonelle lægemidler , finasterid og andre lægemidler, der anvendes til behandling af forstørret prostata . Altid tjekke med din læge for at se , om der africanum er sikkert for netop din situation . Vær sikker på at fuldt ud at oplyse din nuværende og tidligere brug af medicin for at undgå eventuelle alvorlige lægemiddelinteraktioner og de deraf følgende bivirkninger .

Advarsel

Hvis du har mistanke om en overdosis , straks søge lægehjælp . Symptomer på overdosering kan omfatte mere alvorlige udgaver af de tidligere anførte bivirkninger . Sikkerheden af dette produkt er ikke blevet fastlagt for personer under 18 år gammel . Ifølge Revolutionhealth. com , sikkerheden ved brugen af africanum ud over 12 måneder er endnu ikke fastlagt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.