anbefalede metode til CPR

Genoplivningsudstyr , ofte benævnt CPR , er en hasteprocedure anvendes , når kunstigt åndedræt og manuel eksterne hjertemassage er nødvendige. Det er en livreddende teknik betød at cirkulere blod til vitale organer og hjerne indtil akut medicinsk personale ankommer . Den amerikanske Røde Kors tilbyder CPR certificering klasser til offentligheden og de følgende teknikker er dem , der anbefales af det amerikanske Røde Kors

Kontrol Din ABC


Hvis du støder på en bevidstløs person , første opkald 911 . Efter at have sikret , at området er sikkert at indtaste , kontrollere, om ABC : luftvejene , vejrtrækning og cirkulation . Sikre en ublokerede luftvejene ved at trykke ned på den bevidstløse personer pande , mens du løfter hagen . Dette er benævnt head- tilt , hage-løft manøvre . Tjek for vejrtrækning ved at bøje sig ned over en person med øret over hendes mund og søger mod hendes bryst . Kig efter bryst bevægelse , lytte efter indåndinger og fornemmelse for luft bevæger sig over dit ansigt . Fortsæt med at gøre dette i 10 sekunder. Hvis personen ikke trækker vejret , forsegle sin mund med din og giver to vejrtrækninger , at sidste en anden stykket . Hvis personen er 12 år gammel eller ældre , og ikke reagerer på de to vejrtrækninger , straks begynde CPR . Hvis personen er yngre end 12 , og reagerer ikke på de to vejrtrækninger , kontroller for en puls enten på siden af halsen eller på indersiden af armen tæt ved armhulen . Hvis barnet har en puls , men ingen vejrtrækning er, fortsætte med vejrtrækninger . Men , hvis der ikke er puls, straks begynde CPR .

Iværksættelse CPR


For voksne , placere hælen på den ene hånd i midten af det ubevidste menneskes bryst på deres brystben . Lace fingrene på den anden hånd gennem din første hånd og komprimere ned 1 ½ inches til to inches afhængigt af personens størrelse . Tillad brystet til at vende tilbage til sin normale position , før du starter næste kompression . Det anbefales at give 30 kompressioner i cirka 18 sekunder efterfulgt af to vejrtrækninger . Fortsæt denne proces, indtil den person reagerer eller akut medicinsk personale ankommer .

For børn , afhængig af deres størrelse , sted enten hælen på en hånd eller hælen af en hånd med en anden hånd interlaced med den på brystbenet . Komprimere ned en tomme til 1 ½ inches , så brystet til at vende tilbage til sin normale position , før du starter næste kompression . Det anbefales at give 30 kompressioner i cirka 18 sekunder efterfulgt af to vejrtrækninger . Fortsæt denne proces, indtil barnet reagerer eller akut medicinsk personale ankommer .

Til spædbørn mindre end et år gammel, anbringe to eller tre fingre på brystbenet . Komprimere ned en halv tommer til en tomme , så brystet til at vende tilbage til sin normale position , før du starter næste kompression . Det anbefales at give 30 kompressioner i cirka 18 sekunder efterfulgt af to vejrtrækninger . Fortsæt denne proces, indtil den person reagerer eller akut medicinsk personale ankommer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.