anvendelse af ozon til oxygenat vand

Vand kan være iltet ( har et højere niveau af opløst O2 ) ved diffusion af luftformige ilt gennem den . Temperatur og lufttryk påvirke mængden af opløst ilt ( DO ) i vand , så flaske iltet vand ofte leverer en " bøvs " for at undslippe ilt , når den åbnes . Nogle producenter af iltet vand hævder , at deres produkter forbedrer sportspræstationer eller sundhed

ozonisering


spreder ozon ( som regel en gas blanding af 3 til 5 procent ozon og 95 procent ilt ) gennem råvand er en populær desinficerende trin i vandbehandlingsanlæg i hele verden . Det er mere effektivt end klor , og det oxiderer mineraler ud af vandet .

Ozon ( O3 ) nedbrydes til ilt ( O2 ) i en kort tid ( halveringstid på mindre end 30 minutter) , og opløst ozon indholdet i vand øger opløst ilt niveau som det nedbrydes .

oxygenating Vand


Om ozon , høj renhedsgrad ilt eller enkel der anvendes trykluft , spreder ( boblende ) ilt gennem vand øger niveauet af opløst ilt i det vand , oxygenating det .

Trykluft er almindeligt anvendt til at øge indholdet af opløst ilt i søer og floder , hvor lavt DO niveau truer med at skade livet i havet .

ozon som Iltning


ozonisering desinficerer råvand , så det er ikke tilrådeligt , da metode til at øge opløst ilt i søer og floder .

ozon til drikkevand har desinficering og mineralske oxidation fordele i sig selv . Øge niveauet af opløst ilt i drikkevandet har ingen sundhedsmæssige fordele til konsum, og bør ikke bruges som begrundelse for at tilføje denne dyre og komplekse proces .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.